10 tips når du skal innrede små bad

 
10 tips når du skal innrede små bad
Å innrede små bad krever litt ekstra planlegging og ettertanke – særlig hvis du vil få den etterlengtede følelsen av ro og avkobling.

Det er mange spørsmål som dukker opp når du begynner å lete etter inspirasjon: Hvordan skal du få plass til alt? Hvilke møbler er det plass til? Hva gjør jeg med skråtaket?

Se våre 10 beste tips til hvordan du kan utnytte plassen i et lite baderom maksimalt med ekstra smarte baderomsmøbler og dusjløsninger laget for de aller minste baderommene.

1. VELG ET LITE, MEN ROMSLIG SERVANTSKAP
Ikke la deg lure av et beskjedent ytre – selv et lite møbel kan overraske med god oppbevaringsplass når du åpner skuffen. Her ved siden av ser du det minste servantskapet i designserien GRAND Solid, som byr på uvanlig mye oppbevaring på innsiden takket være høyden på 57 cm og dybden på 45 cm, altså både høyere og dypere enn de fleste andre møbler i bredden 60 cm. Våre minste servantskap

2. FOKUS PÅ INNSIDEN
I små baderom blir det ekstra viktig med fokus på innsiden. Med alle våre servantskap følger det to stk. Organizer, skuffeinndeling som hjelper deg å holde orden på pensler, kremer og andre viktige småsaker. For ikke å glemme speilskapet – speil og oppbevaring i ett – og det lille baderommets beste venn!
 

 3. SMARTE SPEIL
Speilet får det lille badet til å føles større enn det egentlig er. I kombinasjon med smart oppbevaring bak speilglasset eller belysning blir resultatet enda bedre. På flere av våre speil kan du justere både lysstyrke og lystemperatur – for det aller beste sminkeresultatet. Les mer: inr.no/sma-bad
 

 4. DUSJ MED FOLDEDØRER
I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen, og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. De praktiske foldedørene i serien SYNC passer spesielt godt i små bad.

Les hele reportasjet 10 tips når du skal innrede små bad her: inr.no/sma-bad

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår