20m² myggfri sone!

 
20m² myggfri sone!
Lei av mygg? Slapp av og nyt hagen din helt fri for mygg takket være Ryobis nye 18V Myggjager i ONE+systemet.

Kategorien for livsstil og fritid vokser hele tiden med nye batteridrevne produkter og nå er Ryobis første batteridrivene myggjager her. Utviklet for å “skremme bort” mygg, knott og andre bitende insekter i alle tenkelige utendørsmiljøer, hvilket gjør båtturen, campingen, grillkvelden eller dagen i hagen så mye hyggeligere.

- Med en imponerende beskyttelsessone på 20m² er ONE+ myggjageren perfekt for alle utendørsaktiviteter og eventyr, selv om det bare skulle være i hagen. Myggjageren drives av et ONE+ 18V-batteri og gir beskyttelse med en matte som varmes opp. Legg enkelt inn matten, trykk på ON og din beskyttelsessone er aktiv, sier Marcus Fritz, Produktsjef hos Ryobi.

Batteridrevne fordeler
Ettersom at produktet er batteridrevet og benytter seg av utskiftbare matter, skaper man en myggfri atmosfære uten behovet for dyr gass, hvilket igjen betyr; ingen flammer, ingen duft og ingen røyk. Altså en sikrere, enklere og kjappere løsning.

Kompakt og lett – Myggjageren veier kun 0,7 kg og har et hendig gummihåndtak som gjør transport enkelt til alle tenkelige steder. Enheten står stødig på bord og jevne overflater men vil man heller ha den hengende, fungerer håndtaket utmerket til oppheng i f.eks. trær eller rekkverk.

2-i-1-løsning
En innebygd LED-lanterne med tre lys-nivåer skaper stemning eller lyser opp når du behøver bedre sikt. En 2-i-1-løsning for å holde insektene på avstand samtidig som du kan nyte varme sommerkvelder selv om solen har gått ned.

En del av ONE+systemet
ONE+systemets nyeste tilskudd, Myggjager 18V, drives selvfølgelig av et ONE+batteri. Er du allerede inne i systemet betyr det at du sparer penger på å kjøpe en nullversjon uten batteri og lader. Er du på vei inn i systemet kan du kjøpe produktet i et sett med batteri og lader for å komme i gang. Uansett har du ytterligere 100+ verktøy i systemet som drives av samme batteri som du nå allerede har.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår