Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Lading av elbil i alle nye bygg?

Regjeringen foreslår at alle nye bygg, inkludert boliger og fritidsboliger, skal bli klargjort for installering ladepunkter.

Frostskader for milliarder

1 av 10 erstatningskroner etter lekkasjer fra rørsystem skyldes frost, og årlig utbetaler forsikringsselskapene nærmere 200 millioner kroner som følge av dette.

Annonse

5 flotte farger til badet

I Norge er hvite fliser på vegg og grå fliser på gulv aller mest brukt på badet. Men må det være slik?

Kan rørleggeren nekte å montere utstyr som du har kjøpt?

Ja, en rørlegger kan faktisk velge å si nei til å montere VVS-utstyr som du har kjøpt selv, hvis produktene for eksempel ikke holder forsvarlig kvalitet.

Annonse

10 råd til boligkjøpere

Boligmarkedet har gjennom koronapandemien vist seg å være en «trygg havn» i en ellers urolig tid. Det ble solgt rekordmange boliger i 2020 og prisnivået ble drevet opp av historisk lave renter og nordmenns ønske om å investere i eget hjem.

Slik fjerner du vanskelige flekker

Har du fått vanskelige flekker på julegardinene, nyttårsduken, penklærne, teppet, sofaen eller andre tekstiler i juleferien? Med disse triksene kan du enkelt fjerne alle vanskelige flekker – enten det er vannløselige flekker eller fettflekker.

Slik reparerer du hakk i parketten

Julen kan være en tung tid. Særlig for gulv som må tåle vekten av stappmette gjester på høye hæler. Slik reparerer du hakk, hull, riper og merker i parketten.

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00