Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Hvor mye snø tåler taket ditt?

I høyden enkelte steder i landet har det kommet så mye snø at det kan føre til skader på tak og bygninger. Her er gode råd mot snøtunge tak.

Komfyrvakten – en trygg vaktmester

Komfyrvakten har pådratt seg et dårlig rykte hos enkelte. De tenker at den er en unødvendig og fordyrende installasjon på det nye kjøkkenet og vil kutte den ut. Det er ikke nødvendigvis smart.

Annonse

Ny SENS-palett for lune og trygge hjem

Den nye fargepaletten fra Jotun SENS inneholder ni friske og lune farger som bringer harmoni til hjemmet. Fargesett boligen med vårens vakreste kulører, samtidig som du ivaretar inneklima og helse.

Slik tryller fargehandler Andreas (41) med farger i stuen

Før var stuen i Asker grå og kjedelig. Nå er den lun og koselig for familien på tre. – Farger i hjemmet gir mer velvære, sier Malersvenn Andreas (41) som drifter to fargehandelsbutikker i Oslo.

Annonse

Produktnyheter som tar baderommet til et nytt nivå

I disse dager lanserer INR sin nye katalog, som byr på en mengde interessante og innovative produktnyheter på både møbel- og dusjsiden.

ABChus og uteDESIGN med nytt samarbeid

ABChus og uteDESIGN har inngått et nytt samarbeid med et ønske om å gi flere muligheter for uteplassen. Samarbeidet dreier seg først og fremst om gode betingelser for ABChus sine kunder.

Ta vare på huset og hytta i vinter

Insekter, rotter, mus og fukt kan by på utfordringer for huset og hytta på vinteren. Her finner du en oversikt over hva du bør være spesielt oppmerksom på vinterstid.

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00