Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Frykter dyre rørskader når kulda slipper

- Jeg håper ikke folk har spart på strømmen de siste ukene. Strømmen er dyr nå, men frostskader er mye, mye dyrere.

Disse interiørtrendene kommer i 2021

Hovedtrekkene for årets interiørtrender handler om å skape et hjem vi liker. Vi vil satse på farger og materialer som gjør oss vel, og som vi derfor lever lenge med.

Annonse

Leie ut bolig eller deler av bolig?

Før du skal leie ut bolig eller deler av din egen, f.eks en leilighet, kan det være lurt å gjøre seg kjent med noen lover og regler. Som utleier må du forholde deg til Husleieloven. Husleieloven regulerer lover og forskrifter som omhandler utleie.

Veggedyrene overlevde korona-året

Antallet innmeldte veggedyrsaker gikk ikke ned så mye som forventet i 2020. Selv om vi knapt reiste utenlands som følge av pandemien, er veggedyr fortsatt et betydelig problem, viser tall fra Norsk Hussopp Forsikring.

Annonse

– Ett bad, tre stiler! Slik fornyer du badet.

Farger skaper stil og stemning, også på badet. Her er tipsene og fargepalettene til deg som bygger nytt baderom, eller drømmer om å fornye det du har. Stort eller lite – med malte flater på badet er mulighetene mange.

Omsetningsøkning i hyttemarkedet i 2020

- Oppgangen i både priser og omsetningsvolumer i hyttemarkedet i 2020 overgår alt vi har sett tidligere, sier administrerende direktør Henning Lauridsen i Eiendom Norge.

Nå kan du lease solceller med LOS og Otovo

Å lage sin egen strøm fra sola blir stadig mer populært blant kundene hos strømleverandøren LOS - og nå lanseres også muligheten for å lease solcellepaneler til taket. Mer enn 500 privatboliger på Sørlandet har fått sol på taket gjennom LOS solstrøm de siste årene.

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00