Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Brannsikkerhet i utleieboligen

Brannsikkerhet i utleieboligen er både utleier og leietakers ansvar. Utleier skal sørge for at boligen er godkjent til utleieformål, har nødvendig utstyr på plass og at rømningsveiene er i orden. Men hva er leietakers ansvar? I Utleieappens sjekkliste ved overtagelse av bolig kan du enkelt ta en gjennomgang med leietaker.

All Inclusive for hagen

Smarte og trygge tjenester som forenkler hverdagen og frigjør tid gjør inntog i hjemmene våre – fra streamingtjenester til rengjøringshjelp får stadig større plass.

Annonse

Baderomsinpirasjon - Hvilken stil er du?

Baderommet er stedet du starter og avslutter dagen. Det er et av de viktigste rommene, hvor du kan skape din personlige stil og stemning, som gir deg den harmonien du trenger for en ny dag, samt roen du trenger for å lande etter en lang dag.

Kraftig økning i nabokrangling under korona

Nabokrangling har økt med nærmere 50 prosent fra i fjor til i år, viser ferske tall fra Gjensidige.

Annonse

Planlegg uteboden din med AR og DIY-beskrivelse

Å bygge en utebod er en perfekt måte å øke lagringsplassen på. Boden kan romme alt fra hageredskaper til lagring av sykler og maskiner.

Fem fjonge flisformater

Bitteliten eller kjempestor? Fire hjørner eller flere? Keramisk flis kan se ut på mange måter.

Vakker vev - Squid til ditt vindu

Ønsker du noe annet enn klassisk vindusskjerming som nettgardin, folie og frostet glass kan vi anbefale Squid. Squid er en selvklebende, transparent tekstil som gjør at du kan se ut om dagen, men som begrenser folk å se utenfra og inn. Interiørmessig gir også Squid en lun og naturlig look i motsetning til en kald folie, frostet glass, eller nettgardin.

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00