Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Tips til deg som skal skifte farge på huset

Når du skifter farge på huset, er det ofte lysten på noe nytt som er starten. Her er noen tips som hjelper deg med å gjøre det riktige valget.

Slik velger du riktig høytrykksvasker

Nå begynner det å bli tid for å finne frem utemøblene, klargjøre uteplassen for sesongen, og vaske bilen, båten og motorsykkelen. Uansett behov og bruksområde finnes det en høytrykksvasker til oppgaven, som raskt får skikk på både store og små områder.

Annonse

«Mix og match»-trenden har kommet til badet

Å blande farger og materialer i hjemmet er mer populært nå enn noen gang tidligere. Vi har sett det på kjøkkenet og i stua, men nå kan du også leke deg med interiøret på badet.

Nå våkner mauren, det er et sikkert vårtegn

Maur er et sikkert vårtegn fordi de ligger i dvale på vinteren, og våkner opp når det blir varmere i været. I naturen gjør den nytte for seg, men i hjemmet er den ofte en plage og kan gjør skade. – Vi merker nå en kraftig økning i antall skademeldinger om maur, forteller skadesjefen i Norsk Hussopp Forsikring.

Annonse

Få et hus som ser nymalt ut år etter år

Sommeren står for døren og da står maling av huset på manges agenda. Å male om huset kan kjennes ut som et stort prosjekt, men gjør man det riktig fra start så går det lettere. Man oppnår en bedre kvalitet på arbeidet og da trenger man ikke å gjøre det så ofte, siden huset vil se nymalt ut i mange år fremover.

Nytt verktøy gjør det lettere å velge gulv

Det lekre gulvet du finner i butikken, kan se helt annerledes ut hjemme. Ved å prøvelegge gulvet før du kjøper det, blir det lettere å velge gulv. Boen har en løsning som lar deg gjøre akkurat det – kun ved hjelp av mobilen.

Hva slags speil skal du velge på badet?

Speilet er en viktig del av utstyret på baderommet, men hva er det viktig å tenke på når du skal velge speil? Skal det være praktisk, trendy, eller er det mulig å få til begge deler?

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00