Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Detaljene som kan maksimere ditt boligsalg

Skal du selge boligen din? Eksperten mener at du da skal ha ekstra fokus på hagen din. Her er tipsene som kan få i gang en ordentlig budgivning – og hva du skal unngå.

Lag et sjarmerende uterom med smart belysning

Trenden med å gjøre uterommene til en integrert del av hjemmet fortsetter å øke. Hagen og verandaen utnyttes mer og mer, og det er faktisk den smarte belysningen som gjør rommene mer funksjonelle og samtidig hyggelige!

Annonse

12 måter å bli kvitt brunsneglene på

Visste du at en brunsnegl kan legge opp mot 400 egg i løpet av en sommer? Her er gode tips for å bli kvitt dem allerede om våren – før de rekker å bli for mange. Hva med å bygge en ølfelle, sette opp kobberteip eller bare la en robotgressklipper gjøre jobben?

Nye trendfarger fra Geberit

Nå får du nye trendfarger på frontene til Geberit Monolith og Monolith Plus, samt på Geberits betjeningsplater. Det gir nye designmuligheter på badet.

Annonse

Velg riktig type maling til døren

Inngangsdøren kan med fordel males med en dør- og vindusmaling. Det er en egen kvalitet som gir en robust og hard malingfilm. Båtmaling kan også være et alternativ.

Steinsprut - Så enkelt fjerner du det

Steinsprut er de små steinene som smeller inn i lakken mens du kjører bil og gir små sår i lakken. Ikke bare ser det udelikat ut, men det kan også gi alvorlig skade over tid. I denne artikkelen har vi samlet våre beste råd for å behandle og fjerne steinsprut. Slik fjerner du steinsprut enkelt selv.

Hvilken sisterne bør du velge til ditt vegghengte toalett?

Har du planer om å pusse opp badet, men er usikker på hvilken sisterne du skal velge til toalettet ditt? GROHE gir deg en enkel oversikt over fordelene med tre ulike sisterner

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00