Byggfakta Bolig
Kjøkken Varme og energi Bad og våtrom Vedlikehold Utemiljø Interiør Juss

Grillregler i borettslag og sameier

Nordmenn elsker å grille, og så snart våren er i lufta sprer lukten av grill seg i de fleste nabolag. Hyggelige måltider ute er ekstra kjærkomment nå etter over et år med korona epidemi. Her gir vi deg en oversikt over reglene for deg som bor i borettslag eller sameie.

God planlagt avslapping i kjelleren

Investering i eget velvære viste seg å bli en god investering i husets verdi også

Annonse

STIHL gressklipper "best i test“ i år igjen

Det danske Forbrukermagasinet TÆNK har testet et hav av forskjellige gressklippere, og i år igjen plasserer STIHL seg på toppen med flere maskiner.

Vaske kunstrotting? − Les dette først!

Det finnes noen triks som gjør at utemøbler i kunstrotting ser like nye ut år etter år. – Hemmeligheten min er å bruke produkter fra bilpleiehyllen, sier Inger S. Løvaas.

Annonse

Solavskjerming til vinduet ditt

Mennesket er skapt til å følge døgnets rytme. Gjennom tidene fulgte vi dagens naturlige rytme, og derfor er lyset en viktig ingrediens i livene våre.

Slik blir vaskerommet en praktisk hverdagsdrøm

Vi tilbringer stadig mer tid i våre hjem, og med det følger en lengsel etter praktisk oppbevaring, generøse arbeidsområder og smarte løsninger. Nå rettes søkelyset mot vaskerommet. Hos svenske Vedum har interessen økt for hjemmets mest praktiske rom. Men hva skal vi tenke på når vi utstyrer rommet? For å imøtekomme den økende interessen presenterer Vedum her tre smarte tips for den som vil pusse opp vaskerommet.

Derfor er luftrenseren essensiell på barnerommet

På institusjoner og i offentlige bygg er det egne krav til ventilasjon. I boliger er det ikke de samme kravene, til tross for at vi tilbringer mesteparten av tiden vår hjemme. Norges astma- og allergiforbund anbefaler å sørge for at luftingen er god for best mulig trivsel hjemme. Flere og flere barn og voksne er plaget av astma, allergi og annen overfølsomhet som forårsakes av kjemikalier og andre forurensede partikler i luften.

Annonse

Åpne på nettet

Ikke interessert? Meld deg av

Utgiver: Byggfakta, Elisabeth Von Hübschs gate 6 , 1534 Moss, Pb 205, 1501 Moss, Tlf 69 91 24 00