4 kreative julegavetips

 
4 kreative julegavetips
Hver eneste jul leter vi etter kreative julegavetips til far, søster eller besteforeldre som ikke har konkrete julegaveønsker. Har du supplert familien med nok tøfler, skjerf, elektriske tannbørster og barbermaskiner, kan du ta en titt på disse fire kreative julegavetipsene.

Tekst: Anna Leikanger Voje/ifi.no   Foto:  Anna Leikanger Voje/ifi.no, Chera Westman/ifi.no, INTAG, Tofros.com, Alanor

1. Interiørkonsulent
Julegavetips nummer 1 passer til alle som har lyst til å få det fint hjemme. Med et hjemmebesøk eller en time i butikk med en dyktig interiørkonsulent vil man få god hjelp med å finne løsninger som man trives med og som passer til akkurat dette hjemmet.

Interiørarkitektene fra Happy Homes gir seg ikke før kunden har akkurat det interiøret den drømmer om. Foto: Anna Leikange Voje-ifi.no

Happy Homes er kjent for å by på kunnskap, gode råd og tett oppfølging, med sine dyktige interiørarkitekter på laget. Farger og materialer er som kjent vanskelig å velge, og resultatet kan bli helt annerledes enn hva fargeprøvene sier. Interiørarkitektene fra Happy Homes gir seg ikke før kunden har akkurat det interiøret den drømmer om.

Time for interiørhjelp avtales enkelt via nettsidene til Happy Homes.

2. Almora håndvevet kvalitetsteppe
Hva er deiligere enn å våkne en mørk romjulsmorgen, og sette føttene på et lunt, vakkert teppe? Blant sine mange fordeler gir tepper en helt unik atmosfære i et rom, og gjør underverker med akustikken. Alle blir glade for et lekkert teppe, enten lite eller stort. 

Hvem blir ikke gald for et lekkert, håndvevet teppe til jul? Lite eller stort – Almora fra Jacaranda Carpets er et teppe de fleste vil sette pris på. Foto: INTAG.

– Vårt aller beste julegavetips heter Almora og kommer fra Jacaranda Carpets. Almora lanseres nå i disse dager og er en helt nydelig håndvevet teppekvalitet i 100 prosent TENCEL-fibre. Teppet er lekkert som vegg til vegg, eller som avpasset om man skulle ønske det, sier Camilla Jacobsen fra INTAG.

3. Naturlig rengjøring og håndpleie
Det fjerde julegavetipset er perfekt for alle med tørre hender, og de som foretrekker naturlige rengjøringsmidler. Linoljesåpe er et naturmiddel med flere bruksområder enn du kanskje kjenner til. Tradisjonelt brukes den til å såpeskure gulvet eller kjøkkenbenken for å holde treflatene i hjemmet vakre i generasjoner. Men såpen også er et vidundermiddel mot tørre hender.

– Vi vasker hendene mer enn noen gang, og kulden gjør i tillegg hendene enda tørrere. Med en skikkelig fet linoljesåpe unngår du å tørke ut hendene, sier Johnny Spangen hos Miljømal. Foto: Chera Westmann-ifi.no

Gavepakken fra Miljømal inneholder 0,5 liter duftende linoljesåpe i praktisk pumpeflaske, skurekost, samt skurefille og oppvaskklut av linstoff.

– Vi vasker hendene mer enn noen gang, og kulden gjør i tillegg hendene enda tørrere. Med en skikkelig fet såpe unngår du å tørke ut hendene, sier Johnny Spangen hos Miljømal som driver både fargehandel og bygningsvernbutikk i Oslo, samt en nettbutikk som leverer over hele landet.

  • Effektiv og mykgjørende håndsåpe
  • Rengjør, metter og beskytter ubehandlet treverk, naturstein og uglaserte fliser
  • Renser brukte malingspensler
  • Fjerner malingsflekker på tekstil
  • Fjerner innbrente matrester fra ovnen
  • Perfekt vaskemiddel for bilen
  • Fjerner kvae og tjære fra huden

4. Aldri mer misfarget tøy etter vask
Har far problemer med å skille fargene på tøyet? Denne julegaven er ypperlig for den som aldri kommer til å bli mester i klesvask. 

Dylon Colour Catcher fra Alanor er et supert produkt som gjør det mulig å vaske tekstiler av ulik farge vaskemaskinen, uten at overskuddsfarge smitter fra plagg til plagg. Foto: Alanor

 Dylon Colour Catcher fra Alanor er et supert produkt som gjør det mulig å vaske tekstiler av ulik farge vaskemaskinen, uten at overskuddsfarge smitter fra plagg til plagg. Overskuddsfarge fester seg i stedet til engangskluten.

Produktet gjør det ufarlig å vaske hvite og kulørte tekstiler sammen. Det er perfekt å bruke når man vasker nye plagg som kan farge, eller flerfargede klær, og motvirker også at hvite tekstiler blir «grå» etter vask.

Dylon Colour Run Remover redder de fleste fargekatastrofer ved å fjerne fargesmitte som er kommet på tekstiler under vask. Den kan i tillegg brukes for å friske opp den opprinnelige fargen på klær generelt. Foto: Alanor

Har skaden skjedd er vidunderproduktet Dylon Colour Run Remover kjekt å ha. Den redder de fleste fargekatastrofer ved å fjerne fargesmitte som er kommet på tekstiler under vask, og kan i tillegg brukes for å friske opp den opprinnelige fargen på klær generelt.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår