7 kreative julegavetips

 
7 kreative julegavetipsEn praktisk julegave til den som har alt. Foto: InHouse
Hver eneste jul leter vi etter kreative julegavetips til far, søster eller besteforeldre som ikke har konkrete julegaveønsker. Har du supplert familien med nok tøfler, skjerf, kaffe, elektriske tannbørster og barbermaskiner, kan du ta en titt på denne samlingen med 7 kreative julegavetips.

Tekst: Anna Leikanger Voje/ifi.no | Foto: Historisk Maling, InHouse, Krefting, Malorama, Geberit, SiOO:X, Tarkett

1. LINOLJESÅPE
Historisk Maling sitt beste julegavetips er deres naturlige, miljøvennlige og velduftende linoljesåper. Såpen presses ut av linfrø, og er fetere og drøyere enn den du finner i dagligvarebutikker og på apotek. Den kan brukes til all behandling og rengjøring i hjemmet, og ikke minst er den fantastisk som håndsåpe. Den etterlater silkemyke, duftende hender, enten en liker mandelduft, appelsin & nellik, lavendel, sitrongress eller den originale linoljeduften.

En velduftende, miljøvennlig og allsidig julegave som alltid er et sikkert treff. Foto: HistoriskMaling_illustasjon: Anna Leikanger Voje-ifino.jpg 

2. MASTON SPRAY SEAL
Dette er en gummibasert forsegler som tetter lekkasjer inne og ute. Spray på alt fra et hull i en bøtte, ødelagte ledninger eller rør, takrenner, ventilasjon, eller andre hull/sprekker, så får du en vanntett forsegling.

En praktisk julegave til den som har alt. Foto: InHouse

– Maston Spray Seal er et må-ha produkt i alle hjem og en perfekt julegave for alle menn som «har alt», sier Torhild Rustenberg hos InHouse.

3. KURV MED PROBLEMLØSERE

• X-it Luktfjerner
Denne er et must oppi kurven. Sprayen fjerner lukt fra alt mulig, som sure sko, røyk, oppkast, tobakk, flekker på tekstiler eller matos, uten å tilføre ny lukt. Den er nemlig parfyme- og parabenfri. 

En kurv full av smarte «must haves» blir alltid godt mottatt. Foto: Krefting_Illustrasjon: Anna Leikanger Voje-ifino

• Imprenex Express
Denne impregneringssprayen er et topp produkt å ha for alle travle mennesker. Den sprayes på hva enn som måtte trenge impregnering, og gir en vann-, olje- og smussavvisende beskyttelse. 
Tips: Spray på uteklær som parkdresser, votter, luer, jakker og bukser, så holder barna seg tørre gjennom den våte vinteren. 

• MP52 Vekk Flekk
En god flekkfjerner bør alle ha hjemme. Denne vidundersprayen er spesiallaget for vanskelige flekker som for eksempel rødvin, bær og blod som søles på tekstiler. Ifølge produsenten tar den effektivt bort flekken uten å etterlate noe merke.

• Herdins Wash It Back
Et vaskemiddel som gir sorte eller hvite tekstiler tilbake sin opprinnelige farge. Perfekt til for eksempel utvaskede svarte bukser, eller hvite tekstiler som har gulnet eller fått uhelbredelige flekker. Brukes som vaskemiddel i vaskemaskinen, på tekstiler som kan vaskes på minimum 40º C. 

• Plumbo Naturent Biologiske Avløpsrensere
For å holde rørene åpne gjennom hele året, er dette en effektiv og skånsom løsning. Legg en pinne i avløpet hver måned, så vil pinnene kontinuerlig bryte ned fett, oljer og alt organisk materiale. I tillegg fungerer den utmerket som luktfjerner. En pakke holder til ett års forbruk.

4. TAPET
Nå som vi tilbringer mer tid hjemme kan tapet være en gledens gave. 

Bring glede til et hjem som trenger det. Bare en vegg eller seksjon med tapet kan gjøre underverker for atmosfæren i et rom. Foto: Malorama_Illustrasjon: Anna Leikanger Voje-ifino 

– Den taktile og sanselige overflaten i tapetet skaper en dybde og mykhet som ikke maling kan. Det trenger ikke være mønster, også et ensfarget tapet med en spennende struktur bringer fram den lune og gode atmosfæren i rommet. Vi har samlet tre ulike overflater i farger det er lett å forelske seg i, sier konseptansvarlig for tapet hos Malorama Cecilie Dahm Rise. 

5. MAGNETTAVLE MED OPPBEVARINGSKASSER
Praktiske oppbevaringsløsninger får vi aldri nok av. Hva med en magnettavle som kan plasseres på badet, kjøkkenet, i entréen eller hvor som helst egentlig? 

Denne smarte løsningen er perfekt til toalettsaker på badet, så vel som den er praktisk i alle andre rom som kjøkken eller entré. Foto: Geberit 

– Magnettavlen finnes i fargene hvit, sandgrå, lava og svart, og består av en bakplate og tre magnetiske oppbevaringselementer til for eksempel sminke og toalettsaker, sier Wenche Sydhagen hos Geberit.

6. TERRASSEBEHANDLING
Trenger du julegavetips til noen med helt ny, eller litt sliten terrasse, kan du se her. SiOO:X Terrassebehandling er perfekt for den som ønsker en tilnærmet vedlikeholdsfri terrasse, som blir sølvgrå raskt og silkemyk under føttene. 

Hva er vel et større vårtegn enn å se snøen smelte på terrassen? Dette er en fin julegave til de som lengter etter å nyte sola på en silkemyk, vakker terrasse. Foto: SiOOX 

– Når denne behandlingen påføres begynner en forsteiningsprosess inne i treverket, som binder trefibrene og blir liggende som et beskyttende skjold. Næringsstoffene i treet blir utilgjengelige som mat for begroinger, og dermed er du godt rustet mot vanlige terrasseproblemer som svertesopp og grønske, sier administrerende direktør hos SiOO:X Odd Einar Reseland. 

7. VINYLGULV
Gi familien et nytt gulv i gangen. Vinyl er gulvet som tåler alle i familien og som er enkelt å legge selv. Ikke minst finnes det i mange vakre design. 

En flott julegave til familie eller deg selv. Det slitesterke og rengjøringsvennlige gulvet finnes i mange vakre design. Avbildet er ICONIK Trend – Zaragoza Tile CEMENT. Foto: Tarkett

– Hvorfor ikke gi deg selv en gave til jul, som sørger for at ingen skal være redd for å gå inn med sko, og som gjør renholdet enkelt? Det er vårt tips til årets kreative julegave, sier Hege Moland hos Tarkett.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår