Åpner byggvarehus på Karihaugen

 
Åpner byggvarehus på Karihaugen
Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner ny butikk på Karihaugen førstkommende fredag, 4.mai. Det nye byggvarehuset har sentral beliggenhet på Karihaugveien 100 i Oslo, og blir den 37 Byggmax butikken i Norge.

Byggmax satser stort, og ønsker å videreutvikle sitt marked i Norge. Byggmax har ansatt 8 medarbeidere ved den nye butikken på Karihaugen.

- Vår nye Byggmax butikk på Karihaugveien har meget god beliggenhet i utkanten av Oslo med stor trafikk og der mange mennesker passerer hver dag. Vi har i dag butikker på Haugenstua, Bærum og Abildsø og med etableringen på Karihaugen øker vi vår tilstedeværelse i Oslo området ytterligere. Byggmax sitt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier regionssjef Andreas Fehlberg i Byggmax Norge.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår