Aquno Select M81 – velvære for frukt og grønt

 
Aquno Select M81 – velvære for frukt og grøntAquno Select M81 – velvære for frukt og grønt.
Med det nye kjøkkenarmaturet Aquno Select M81 presenterer hansgrohe en ny kombinasjon av uvanlig produktdesign, innovativ stråleteknologi og skreddersydd tilbehør – for fritidskokker og kjøkkenentusiaster som legger mer i matlagingen enn bare forberedelse av et måltid.

Aquno – et ord sammensatt av ”Aqua” (vann) og ”unit” (enhet) – bringer en helt ny form for interaksjon med vannet til live på kjøkkenet. Takket være sin smarte formgivning byr armaturet på stråletyper og funksjoner som passer til enhver oppgave ved vasken. For første gang noensinne akkompagneres laminær- og dusjstrålen i den uttrekkbare dusjen av en tredje, flatere og særlig myk stråle som strømmer fra armaturets sokkel. SatinFlow strålen består av mange enkeltstråler som danner en myk men samtidig tett vannstråle. De små, jevne strålene omfavner matvarer, hender og redskaper tett og uten vannsprut. Sarte matvarer som frukt, grønnsaker og salat vil elske dette armaturet – og det samme vil kjøkkenentusiaster med høye krav.

Alt i én for effektiv bruk av vann
Aquno Select M81 kjøkkenarmaturet imponerer med den spesielle flate og myke stråletypen SatinFlow som er en verdensnyhet i kjøkkenbransjen. Den nedre delen av armaturets kropp fungerer her som ”dusj” for frukt og grønt: Tuten er bred og smal og skaper en stor vannstråle. En ny slags stråledyser, arrangert på en ny måte, danner samtidig en myk fordeling av vanndråpene som du tydelig kan merke. Det betyr at matvarer kan skylles både grundigere og mer skånsomt. Med kjøkkenarmaturet følger en multifunksjonssil som passer perfekt under SatinFlow-strålen, slik at du lett kan skylle f.eks. mindre grønnsaker og druer uten at de kommer i kontakt med vasken.

Også større gjenstander som langpanner kan skylles effektivt under den store strålen, og det med et vannsparende forbruk på bare fire liter i minuttet. Med laminærstrålen i den uttrekkbare dusjen kan du med et forbruk på syv liter vann i minuttet raskt fylle på kjeler og vaser. Og dusjstrålen egner seg fremragende til å skylle av matvarer eller oppvask. Den uttrekkbare dusjen gir deg frihet til også å bruke vannet utenfor vasken, da den kan trekkes ut opptil 76 cm. Bruk den f.eks. til å fylle vann på kaffemaskinen eller fylle den store kjelen mens den står på bordet.

Multitasking med vann
Kjøkkenarmaturet er lett å bruke i hverdagen på grunn av den gjennomtenkte designen, den smarte betjeningen og de rengjøringsvennlige flatene. På høyre side sitter grepet som du bruker til å slå på og av vannet samt regulere temperaturen. På venstre side av armaturkroppen sitter Select-knappen der du med ett trykk skifter til SatinFlow-strålen. Med andre ord kan du komfortabelt og intuitivt bruke alle funksjoner i Aquno Select M81.

Med sin futuristiske, ekstravagante design, tre forskjellige overflater og to grunnformer er Aquno Select M81 et sant blikkfang og passer inn i ethvert sofistikert kjøkkendesign. Armaturet fås i overflatene krom, matt sort og børstet stål. Det gir mange muligheter til å skape en kjøkkendesign presis etter ditt ønske. Produktene har vunnet den prestisjefulle German Design Award Gold 2020 samt German Innovation Award Gold 2020 for den nytenkende designen.

Velger du designvarianten med L-tut får du lineær design med en rettvinklet tut som understreker armaturets presise former. I tuten får du uttrekksfunksjon med laminærstråle. Du kan også velge den markante, høye rundbuetuten som fremhever designens lek med flater og rundinger. Den uttrekkbare dusjen med omskifterknapp for laminær- og dusjstråle sørger for fleksibel bruk av vann.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår