Årets baderomstrender

 
Årets baderomstrender
Det heller mot mørke treslag og friske innslag av fargerI 2022 vil de mørke treslagene gjøre sitt inntog i de nordiske baderommene og vi ønsker baderomstrenden Nordic Woodlands velkommen med åpne armer.

Trepanel på vegger og i tak har vi sett de siste par årene, men det er først nå de varme, mørke treslagene som for eksempel valnøtt vil bli skikkelig hot. Interessant i denne sammenhengen er et stadig sterkere ønske om å handle holdbart.

I år gir vi også plass for enda mer personlighet i baderommet. Etter flere år med mye svart og grått – og selvfølgelig de varme jordtonene, tør vi i 2022 å ta den helt ut og legge til farger.

Trender 2022

Retro bliver en bæredygtig fremtid i den nye trend Nordic Woodlands
I Nordic Woodlands møter varme treslag som valnøtt og mørkbeiset ek naturstein, marmor og moderne komposittmaterialer. Resultatet blir akkurat passe hardt og passe mykt, og utgjør en perfekt miks av retro og framtid. Fargeskalaen rommer alle naturens varme toner fra beige til sjokolade med hvitt og betong som base for den rette minimalistiske touchen.

FLYTENDE FØLELSE
I flere har vi på INR sett at våre nordiske baderom henter mer og mer inspirasjon fra kjøkkenverdenen. Og ikke bare når det gjelder materialvalg, men også planløsningen. Vi vil gjerne åpne opp baderommene våre så mye som mulig – for å slippe inn naturen og for å skape den herlige flytende følelsen mellom baderom og resten av hjemmet.

Skreddersydd kjøkken i mørkbeiset eik. Bilde lånt fra Nordiska KökBADEROMMET TAR REVANSJ
Vanlige dører erstattes av dører med retroglass, skyvedører i massivt tre, eller rett og slett ingen dører i det hele tatt. Tiden da baderommet stadig ble nedprioritert til fordel for andre deler av hjemmet er heldigvis over.

Nå vil vi ha baderom som synes og føles og som bader i masse naturlig lys. Vi vil at baderommet skal speile hele vår personlighet og vi ser fram til å by inn verden til å oppleve det med oss!

Slipp naturen inn. Bilde lånt fra Adam Kane Architect


 
DOBBELT HOLDBART VINNER I LENGDEN
Ved siden av vår lengsel etter de varme treslagene og naturmaterialene har vi også vårt ønske om holdbarhet – økologisk holdbarhet i form av produkter som varer i lang tid framover.

For å komme dette behovet i møte har komposittmaterialene gjort sitt tydelige inntog på baderomsmarkedet. Kvartskompositt er et meget bra alternativ til naturstein – finnes i mange ulike utførelser, rimelig i pris og tåler de tøffe takene på badet bedre enn for eksempel kalkstein som krever en god del vedlikehold og pleie.

 

 

SKAP STILEN

✓ Planlegg for lysinnslipp

✓ Jobb med naturens farger med hvitt som base

✓ Tenk holdbart hele veien

✓ Velg økologiske alternativ til truede treslag

✓ La grensen mellom baderom og resten av hjemmet viskes ut

✓ La din personlighet blomstre

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle