Årets nyheter til baderom og kjøkken

 
Årets nyheter til baderom og kjøkkenFå den ultimate spaopplevelsen hjemme med Oras Esteta Wellfit dusjsystem
Det finnes mange interiørtips og trender der ute, men noen små forandringer utgjør en større forskjell enn andre. Å oppgradere kranen på badet eller kjøkkenet kan gi rommet ditt både nye funksjoner og en helt ny look. Snart står et nytt år for døren, og vi gir deg en oppsummering av våre nyheter i 2018.

Oras Inspera - personliggjør ditt hjem
I høst lanserte Oras den nye Oras Inspera kolleksjonen, en unik serie av kraner som kombinerer design og funksjonalitet. Kolleksjonen, bestående av moderne kraner til både baderom og kjøkken, er designet for at du skal kunne personliggjøre ditt hjem, samtidig som du får de praktiske funksjonene som kreves for en moderne livsstil.

Oras Optima - Kranen som revolusjonerer kjøkkenet
Oras Optima Semipro er en hybridmodell, altså utstyrt med både berøringsfri teknologi og manuell håndtering. Berøringsfritt på kjøkkenet er revolusjonerende. Aldri mer trenger man ta på kranen med fettete og skitne fingre. Kranene kommer med fleksibel, høy svinbar tut og to strålefunksjoner. De fås også med temperaturdisplay og varselindikator for varmt vann. I tillegg er produktet flott å se på, med en kul, industriell look.

Hvorfor du bør vurdere berøringsfritt:

  • Tidligere var berøringsfrie kraner forbeholdt offentlige rom som flyplasser, sykehus og storkjøkken, men nå er det stadig vanligere å installere lekre, berøringsfrie kraner i private hjem.
  • En berøringsfri kran bidrar til å drastisk redusere bakteriespredning på kjøkkenet. Eksempelvis kan et vanlig skjærebrett ha mer enn 200 prosent flere bakterier enn et toalettsete.
  • Berøringsfritt vil også spare store mengder vann, noe som er bra for deg og miljøet.

ALESSI Swan by Oras - et eksklusivt designsamarbeid
Kjøkkenkranen ALESSI Swan by Oras er resultatet av et samarbeid mellom det italienske designmerket Alessi og Oras. ALESSI Swan by Oras er designet av Mario Trimarchi og er formet som en svane. Skulpturen forandrer seg også ettersom man snur og skrur av og på kranen og blir automatisk et blikkfang på kjøkkenet.

Kranen er utstyrt med en rekke funksjonelle løsninger som passer til et moderne kjøkken, som en varselindikator for varmt vann og en smart fjernstyrt trykknapp for å skru av og på vannet.

Et miljøvennlig og lekkert alternativ til badet
Badet er, på samme måte som kjøkkenet, et av de mest sentrale rommene i hjemmet. Det er her vi starter og avslutter dagen. Derfor er det viktig å innrede rommet slik du selv ønsker, med velvære og funksjonalitet i fokus. Den nye Oras Inspera kolleksjonen tilbyr både elegant formede ettgrepskraner og berøringsfrie kraner til badet. En berøringsfri kran i hjemmet et et miljøvennlig alternativ som sparer både vann og energi, i tilegg til at det er svært hygenisk.

Det absolutte høydepunktet i den nye produktserien fra Oras er den eksklusive baderomskranen i rosegull, som er både lekker å se på og enkel å bruke. Serien har også en egen berøringsfri kran med en unik Mikado® spray, som gjør vannstrålen til et lite kunstverk i seg selv.

Oras Esteta Wellfit - den ultimate dusjopplevelsen, designet for ditt bad
Oras Esteta Wellfit er et nytt dusjsystem som kombinerer moderne og elegant design med profesjonelle velværefunksjoner, som varm og kald vannbehandling. Teknikken bygger på en type vannterapi der kroppen behandles med vekslende varmt og kaldt vann i ulike sekvenser. Velg mellom tre ulike program; Recover, Relax og Reload, gjennom et enkelt knappetrykk på hånddusjen. Den store hodedusjen innhyller deg i et skånsomt og naturlig regn.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår