Armaturer

 
ArmaturerIllustrasjonsfoto: Berøringsfrit Oras Cubista
SINTEF Byggforsk får stadig henvendelser fra oppgitte forbrukere som har kjøpt blandebatterier (armaturer) og andre produkter som ikke er godkjent for norske forhold. Mange føler seg lurt når de sitter igjen med lekre - og gjerne kostbare ? VVS produkter som det viser seg at rørleggeren ikke vil montere. Rett og slett fordi de ikke er godkjent i Norge, og det dermed kan skape problemer for rørleggeren som er ansvarlig for monteringen i etterkant.  At produktene ikke er godkjent hos SINTEF, betyr ikke automatisk det samme som at de ikke holder mål, men at de ikke har gjennomgått eller bestått testing som viser at kvaliteten holder til norsk bruk, noe som blant annet henger sammen med surhetsgrad i vannet og vanntrykk. Badogbolig.no gir dere her en oversikt over de mest kjente leverandørene som er godkjent i Norge klikk på linken for direkte linken til leverandørens hjemmeside for ytterligere informasjon.
SINTEF Byggforsk får stadig henvendelser fra oppgitte forbrukere som har kjøpt blandebatterier (armaturer) og andre produkter som ikke er godkjent for norske forhold. Mange føler seg lurt når de sitter igjen med lekre - og gjerne kostbare – VVS produkter som det viser seg at rørleggeren ikke vil montere. Rett og slett fordi de ikke er godkjent i Norge, og det dermed kan skape problemer for rørleggeren som er ansvarlig for monteringen i etterkant.  At produktene ikke er godkjent hos SINTEF, betyr ikke automatisk det samme som at de ikke holder mål, men at de ikke har gjennomgått eller bestått testing som viser at kvaliteten holder til norsk bruk, noe som blant annet henger sammen med surhetsgrad i vannet og vanntrykk. Badogbolig.no gir dere her en oversikt over de mest kjente leverandørene som er godkjent i Norge klikk på linken for direkte linken til leverandørens hjemmeside for ytterligere informasjon.

www.oras.com


www.moraarmatur.no


www.fmmattsson.no


www.korsbakken.no


www.gustavsberg.no


www.grohe.no


www.hansgrohe.no


www.tapwell.no


www.boco-europe.com


 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår