Avantgarde design til det individualiserte baderommet

 
Avantgarde design til det individualiserte baderommetAXOR presenterer individualisering i en ny dimensjon med sin jubileumskolleksjon.
I forbindelse med feiringen av sitt 25-årsjubileum på Salone del Mobile 2018 presenterte merket AXOR for første gang sin jubileumskolleksjon AXOR MyEdition – individualisering i en ny dimensjon. Nå er kolleksjonen klar for salg i Norge. Med sin klare design går produktene nye veier; muligheten for individuelle tilpasninger oppfyller ønsker om unike produkter. Også vannstrålen er innovativ:

For første gang finnes PowderRain i et servantarmatur der den gir en sanselig fornemmelse på huden. Kolleksjonen omfatter ni produkter til servant, bidé og badekar. AXOR MyEdition er det seneste resultatet av samarbeidet med Phoenix Design som bærer tittelen „Red Dot Design Team 2018“.

Design: rettlinjet, monolittisk, arkitektonisk

Den klare, rettlinjede designen gir selvrealisering og kreativitet fritt spill. Armaturene er skapt av to produktdeler: kropp og topplate. Som standard fås de i overflatene krom/speilglass og krom/sort glass men kan etter ønske også produseres i en kombinasjon av 15 AXOR FinishPlus PVD-overflater og eksklusive AXOR Signature materialer som metall, tre, marmor eller skinn. Med over 225 designvarianter rammer AXOR jubileumskolleksjonen tendensen til individualisering. ”Å sette et personlig preg med individuelt interiør, det er luksus. Med kolleksjonen AXOR MyEdition har vi skapt en scene for personlig kreativitet – farger, materialer og mønstre kan tilpasses ved det skreddersydde armaturet,” forteller Andreas Diefenbach fra Phoenix Design.

Individualisering: AXOR FinishPlus og AXOR Signature

De 15 eksklusive AXOR FinishPlus overflatene setter nye standarder. Fra polert gull-optikk til børstet sort krom er de alle briljante overflater som takket være fremstillingen på høyeste tekniske nivå er særlig robuste med lang levetid. Fra unikum til store antall har armaturer og tilbehør med AXOR FinishPlus overflater personlighet. Hver farge er resultatet av intensiv utvikling og foredling i PVD-vakuumkamrene hos AXOR. Det er også mulig å bestille farger som ikke er i AXOR FinishPlus fargepaletten, eller å ønske særlige materialer og inngraveringer. Ditt produkt personliggjøres med AXOR Signature-servicen. Med presist håndverk og moderne teknologi skapes det personlige uttrykket til baderommet.

PowderRain – Vanndesign med perfeksjon

Den innovative stråletypen PowderRain er allerede kjent fra dusjsortimentet AXOR Showers og lar vannet ramme huden fløyelsmykt. Med AXOR MyEdition ses PowderRain for første gang i en armaturkolleksjon, og opplevelsen begeistret de besøkende på møbelmessen i Milano: Nesten lydløst treffer vanndråpene huden uten at de preller av – en omfavnende følelse som er vanedannende.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår