Baderom med norsk design og kortreist kvalitet

 
Baderom med norsk design og kortreist kvalitetLinn bad hos Flisekompaniet.no
Flisekompaniets nye leverandør av møbler til bad og vaskerom kommer fra Vik i Sogn, med godt gjennomtenkt design, smarte løsninger, og møbler som holder høy kvalitet.

Linn Bad har lagd baderomsmøbler og praktiske løsninger til vaskerommet i over 45 år. 3. generasjon driver bedriften fremover, med fokus på lokal håndverkstradisjon og tradisjonelle, naturlige råvarer.

La deg inspirere av de flotte linjene, de smarte løsningene, og ekte godt håndverk med gode råvarer, enten på vår nettside eller i en av våre 35 butikker for å oppleve møblene i sitt rette element.

Baderom med norsk design og kortreist kvalitet
Møbelseriene fra Linn Bad er laget i hjertet av Sognefjorden, med inspirasjon fra naturen rundt der. Med høyt fokus på norsk design og effektiv produksjon. La deg inspirere du også, og finn smarte løsninger og flotte produkter her.

Vi har flere serier fra Linn Bad, men felles for de alle er gode løsninger og materialer av solid kvalitet. Det er et rikt utvalg av bredder, skap og innretningsløsninger, som gjør at vi tror du lett kan skape ditt drømmebad med disse møblene, uansett stil. Det handler om ekte håndverkstradisjon, og passer deres motto; "livet ut".

Emma med flotte detaljer og gode løsninger
Emma har integrerte håndtak og leveres i en rekke overflater; matt eller høyglans hvit, trendfargen isbre og møblene av eik med naturlig eller matt svart front, hvor skrog og fronter er utført med nøye utvalgt eikefinér.

Det er brukt glass og heltre som innredning i skuffene, det varer lenger og er bra for miljøet.

Selma like evig som eika?
Visste du at en eik kan bli over 1000 år?

Med Selma vil vi ha noe som varer. Du får Selma i eikestaver i heltre eik, eller glatt fromt med eikefinner av beste kvalitet. Svartlakkert eller naturlig, eik er like vakkert.

Mari for deg og dine
Design og funksjonalitet i skjønn forening! Med bredder fra 60 cm til 160 cm på innredningene til Linn Bad Mari er det lett å finne en innredning som passer akkurat ditt bad. Selv små bad kan se luksuriøse ut, med god design og kvalitet.

Og med et enkelt men stilig design på håndtakene får du en front som er lett å holde ren, samtidig som det ser bra ut -så badet kan brukes av hele familien, også de minste!

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår