Baderomsmøbler med effektiv plassutnyttelse

 
Baderomsmøbler med effektiv plassutnyttelseVikingBad MIE baderomsmøbler med lekre fingergrep-fronter og ekstra god plass i skuffer.
VikingBad lanserer MIE baderomsmøbler som gir en mer effektiv plassutnyttelse, og et mer minimalistisk og funksjonelt bad. Det lekre designet kommer i servantskap, høyskap og kommoder i hvit eller sort høyglans.

Mer skuff

Alle møblene er fuktbestandig, med ”fingergrip-fronter”, så du enkelt og funksjonelt får opp skuffer og skap uten skarpe håndtak. Det er fullt uttrekk på skuffene, som i tillegg har god demping både på lukking og uttrekk.

Det som skiller MIE-skuffer fra mange andre skuffer, er at det er full plassutnyttelse i øverste skuff siden vannlåsen er montert bak skuffen. Du kan også få skuffedelere til alle moduler, som skaper et mer oversiktlig system.

Ønsker du stikkontakt i skuffen, for hårføner etc., er det lagt opp for dette, slik at en enkelt kan gjøre installasjonen uten å borre i materialet.VikingBad AS holder til i Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av synlige VVS-produkter, samt utendørs massasjebad. Vi har et stort utvalg med synlige VVS-produkter til konkurransedyktige priser. Vi har fokus på utvikling av monteringsvennlige kvalitetsprodukter og har stor tilgjengelighet av produkter med komplett delelager i Grimstad.

Vår omfattende kolleksjon består av baderomsmøbler, badekar, massasjebad, dusjkabinett, dusjløsninger, dusjnisjer, massasjedusj, steamdusj, steambad, rainshower, servantbatteri, kjøkkenbatteri og annet baderomsutstyr. Vi har også utendørs massasjebad samt et fullt program av pleiemidler som er godkjent for bruk i Norge.

Med et gjennomført konsept for å tilpasse oss den enkelte kunde, landsdekkende serviceapparat, kataloger og webside med full oversikt over vårt produktsortiment, forsøker vi alltid å tenke litt lengre, med fokus på trygghet og kvalitet hele veien. Vi arbeider hardt for at du som kunde skal bli og være fornøyd, hvor vi setter høye krav til kvalitet og service, samt at du får faglig trygghet ved at du gjør handelen av din lokale rørleggerbedrift med fagkompetanse.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår