Baderomsnyheter fra DESIGNA

 
Baderomsnyheter fra DESIGNA
DESIGNA utvider sitt baderomsutvalg med en rekke nye løsninger som spiller på årets trender med lekre farger og rene linjer.

Presa og Colore er to helt nye og stilrene skap- og skuffefrontmodeller som fås både som håndtaksfri og med håndtak og push-open. Begge leveres i hele ti ulike designfarger: Rosa, hvit, dyb blå, petrol blå, lys blå, grønn, lys grå, mørk grå, lys sand og sand.

Trendy men tidløst
– Dette gir et trendy og friskt motspill til den tradisjonelle hvite baderomsinnredningen, sier designer Brigitte Kürzel hos DESIGNA A/S.

– En av de aller hotteste fargene akkurat nå er rosa, og vi har valgt en nyanse som tilfører varme til baderommet samtidig som det gir et tidløst, sofistikert uttrykk.

Presa er en helt glatt front, og du kan velge mellom påmonterte håndtak eller en løsning med push-open. Colore har en innebygd grepsliste.

Fire alternativ til farger
For de som ikke ønsker å gå for en farge, anbefaler Kürzel grå eller sand, som begge fås både som mørk eller lys.

– En avdempet grå- eller sandfarge gir et flott utseende på badet og er fremdeles et godt alternativ til en tradisjonell hvit nyanse, sier Kürzel.

Både Presa og Colore kan også brukes som fronter til DESIGNAs kjøkken- og garderobeløsninger.

– Med riktig fargevalg kan du få en gjennomgående stil i flere av husets rom, sier Kürzel.

Flere rene linjer
Både Presa og Colore er glatte frontløsninger, som etterlater et ryddig og stilrent inntrykk. Ønsker du å tilføre flere linjer, anbefaler Kürzel å vurdere DESIGNAs Giorno eller Luna-serier. Disse frontene er laget av liggende eiketre-lameller i finér. Giorno er naturfargen, mens Luna er sortbeiset.

DESIGNA har nå 19 butikker over hele Norge, der du kan møte baderoms- og kjøkkeneksperter som hjelper deg fra idé til ferdig installerte løsninger.


3 baderomstips
Velg kvalitet – husk baderommet skal vare i mange år
Tenk helhet – se til at de ulike elementene utfyller hverandre
Vær kreativ – bruk gjerne farger, men velg tidløse nyanser

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår