BOEN viser tregulv til tre av dagens livsstiltrender

 
BOEN viser tregulv til tre av dagens livsstiltrenderEik Mild Grey bred Castle plank
Dramatisk svart eller en liten pause for sjelen. Kontraster er det som karakteriserer de aktuelle trendene. Dramatiske svarte toner samspiller med subtile puddertoner og autentiske eikebord i vintage stil.

De nye gulvene er et resultat av en omfattende utviklingsprosess i nært samarbeid med den anerkjente internasjonale trendeksperten Gudy Herder.

- Vi vil utvikle gulv som svarer til de aktuelle interiørtrendene. For å være troverdige følger vi nøye med på globale interiørtrender og -utviklingen, sier Jan Nielsen, salgsdirektør i BOEN.
- Hos BOEN starter hver produktutvikling med en presis markeds- og trendanalyse fra varierte kilder. Evalueringer av internasjonale trendagenter er like viktige som designmagasiner, interiørblogger og besøk til internasjonale messer som Salone del Mobile i Milano, Milan Design Week og IMM i Köln.

BOEN har vi utviklet nye parkettgulv basert på tre aktuelle trender, "Drama is the new Black", "Pause" og "Essential". Disse ble presentert for første gang på Europas største byggevaremesse Bau i München i januar 2017 og er nå også tilgjengelig i Norge.

“Drama is the new Black”
- Noe av det vi ønsket å fokusere på er svarte tregulv i ulike strukturer og farger – en trend som gir rom for en dramatisk interiørstil, særlig i kombinasjon med veggdesign i svarte nyanser og bruk av messing i møbler. For oss er det viktig at den pigmenterte overflaten tåler mye. Siden fargen på gulvet er homogent og jevnt over et stort område blir også trestrukturen viktigere. Den er synlig og fremtredende, og vi har børstet overflaten for å få frem strukturen enda mer, forklarer Andreas Tippel, BOENs produktsjef.

BOEN lanserer to nye gulv under mottoet "Drama is the new Black". Gulvene er utsøkte og elegante med en silkematt og jevn mørk, svart finish "Eik Ebony", og en røykfull og antrasitt tone "Chalk Black".


f.v.: Eik Chalk Black, Eik Ebony

Myke nøytrale toner for en pause fra hverdagen
- I motsetning til det litt mer maskuline og dramatiske svarte, er det også en trend til svært subtile og varme farger i duse nyanser, sier trendeksperten Gudy Herder.
- Begrepet som fremdeles ofte siteres er "cocooning", og den tilhørende designtrenden har fortsatt å utvikle seg over de siste årene. I denne trenden har gulvene en klar og tidløs rolle med en underliggende søk etter det autentiske, rolige, etter hygge og trygghet som et hjem skal tilby.

Samtidig passer de nye tregulvene perfekt sammen med luksuriøse materialer fra eksklusive møbler og tilbehør i f.eks. fint skinn, fløyel, marmor og andre polerte steinoverflater – koselig, men eksklusivt og elegant.
- Fremtredende for denne trenden er en ton-i-ton koordinering av matte overflater for å skape en diskret og forsiktig stil, legger Herder til. BOEN har sørget for at vi finner gulv i tre grå nyanser – matt lys Eik Warm Cotton i en sandtone, en noe mørkere Eik Mild Grey i en lys røykgrå tone og Eik Horizon som gir en klar og svært jevn grå tone. Takket være den børstete overflaten, er det fremdeles mulig å føle trestrukturen.

f.v.: Eik Mild Grey, Eik Horizon, Eik Warm Cotton

Tilbake til røttene – "Essential"
BOEN viser - med lanseringen av håndskrapt gulv til trenden "Essential" - at man kan forene en moderne stil med tradisjonsrikt håndverk.
- Jo mer teknologibevisste vårt miljø blir, jo mer ønsker vi å skape et hjem som formidler følelser. Trenden for håndlagde kvalitetsmøbler og tilbehør, som ser rå og ubehandlet ut, vil fortsatt være populært. Som en kontrast til bruk-og-kast-mentaliteten, er det nå snarere et kvalitetstegn at gjenstander er reparerte og synlig behandlede. I det høye tempoet i dagens samfunn gir gjenstander med spor av historie en følelse av forankring og retning. Gjennom å bearbeide materialet for hånd, kommer nettopp denne trenden til syne, sier Andreas Tippel.

Hvert eikebord er unikt, og krever mye håndarbeid. Sprekker og knuter er nøye rengjort, fylt med kontrastmaterialer, pusset og deretter bearbeidet for hånd. Treet blir ofte tilført ytterligere merker for å få et større preg av slitasje. Dette gir eikebordene et naturlig eldet utseende.

f.v.: Eik Vintage White, Eik Epoca, Eik Antique Brown

- Your Style. Your Floor. – vårt motto er også vår etos. Uavhengig av kundenes stil, tilbyr BOEN alltid gulv som passer til, avslutter Tippel.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår