Boligekspertene er tilbake i Molde

 
Boligekspertene er tilbake i MoldePå vår Boligmesse i Molde møter du eksperter på det meste innen bolig.
Etter tre års pause på grunn av restaurering av Træffhuset, er det 10.-12.november igjen duket for Boligmesse i Molde. Prosjektlederen håper på 5.000 besøkende.

– Det er fantastisk å være tilbake i Molde, og vi gleder oss til å vise fram en messe full av ulike stands relatert til hjem og bolig, sier prosjektleder Kjetil Jacobsen fra arrangøren Compass Fairs AS.

Rundt 70 boligeksperter skal førstkommende helg fylle Træffhuset, og Jacobsen lover en variert messe.

– Her kan du snakke med alt fra lokale interiøreksperter til leverandører av kjøkken, hus og hytter. Det blir et godt utvalg av møbler på messa, og skal du isolere eller bygge ny grunnmur, kan Nordic Isoelementer hjelpe deg videre.

Prosjektlederen håper og tror lokalbefolkningen setter pris på at Boligmessen er tilbake i Molde.

– Det hadde vært utrolig gøy om vi klarte å runde 5.000 besøkende i løpet av helgen, sier han.

Spennende konkurranser
Både lørdag og søndag skal Otto Robsahm, kjent fra oppussingsprogrammet «Sinnasnekker’n», holde foredrag der han deler av sin kunnskap og gir publikum gode råd for å komme i gang med sine boligprosjekter.

Han skal også kåre messens handygirl og handyman gjennom to actionfylte konkurranser spekket med spennende utfordringer. Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon samme tid på søndag.

Kan vinne kjøkken
Søndag klokka 16.30 trekkes en finalist som går videre i årets messekonkurranse om å vinne ett av fire Epoq kjøkken med hvitevarer fra Samsung til en verdi opptil 150.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med mulighet for å vinne flotte premier.

– I tillegg har vi kafeteria og barnepark der barna kan kose seg mens foreldrene blir inspirert, sier prosjektlederen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle