Boligmesse i Stavanger

 
Boligmesse i StavangerHelgens Boligmesse er en av 19 boligmesser i 2018. Arrangøren har opplevd økt kjennskap og mer besøk de siste fire årene. Foto: Bård Gundersen
6.-8. april blir det Boligmesse i Stavanger, og ifølge prosjektleder Rudi Rørstad fra arrangøren Compass Fairs AS, er det lenge siden entusiasmen blant utstillerne har vært så stor som i år.

– Interessen for å delta på Boligmesse i Stavanger er større enn noen gang, og ut ifra entusiasmen utstillerne viser, vil jeg våge å gå så langt som å friskmelde boligmarkedet i Rogaland, sier Rørstad, som sammen med Ronny Bjørnsen er prosjektleder for messen som arrangeres 6.-8. april i Sørmarka Arena.

– Selv om noen bedrifter innenfor boligbransjen har måttet gi tapt under oljekrisa, kan det se ut som om mange har kommet enda sterkere ut i andre enden, og nye selskaper har blitt etablert, sier Rørstad.

Han ser svært positivt på Boligmessens funksjon i Rogaland, og forteller at publikum i år vil møte over 300 fagfolk fordelt på nesten 120 stands under messen i Sørmarka Arena.

– Her har vi samlet noe for de aller fleste under ett tak, enten du skal bygge nytt, pusse opp eller bare ønsker litt inspirasjon. Messen er også en unik mulighet for en prat med ekspertene ansikt til ansikt.

Spennende konkurranser

I tillegg til inspirerende utstillere rundt i hele hallen, kan man både lørdag og søndag møte Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet «Sinnasnekker’n». Han skal holde foredrag der han deler av sin kunnskap, i tillegg til å lede morsomme aktiviteter på scenen.

– Otto skal blant annet kåre messens Handygirl og Handyman, og det er alltid spennende å se hvem som løser utfordringene han kommer med på best mulig måte, sier Rørstad.

Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon til samme tid søndag.

Vinn premier for 100.000 kroner

Gjennom hele helgen er det også mulig å registrere seg i messekonkurransen, og nytt av året er at det trekkes en vinner på hver messe.

– Trekningen skjer søndag klokka 16.30, da finner vi ut hvem som stikker av med ulike Samsung-produkter til en totalverdi på 50.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med premier for nesten 50.000 kroner, frister prosjektlederen, som minner om at barneparken er åpen hele helgen.

– Her blir det arrangert morsomme aktiviteter for barna mens foreldrene blir inspirert. Dermed er messen et sted hvor hele familien kan nyte noen hyggelige timer i løpet av helgen, smiler Rørstad.

Se messeavisen for program, tilbud og utstillere, og les mer på boligmesse.no.


Åpningstider:

Fredag kl. 12 – 19
Lørdag kl. 10 – 18
Søndag kl. 10 – 17

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår