BoligPartner-konsernet overtar Norhus-lisensen

 
BoligPartner-konsernet overtar Norhus-lisensen
BoligPartner Konsern har kjøpt opp lisensgiverrettighetene fra konkursboet til NH Oslo, og skal nå gjenoppbygge merkevaren.

Selskapet NH Oslo meldte oppbud i juni 2020. Selskapet var i flere år drevet av Laurits Holsvik med base i Ørsta, og skiftet navn til NH Oslo da det flyttet virksomheten til Oslo rett før de meldte oppbud.

NH Oslo og Holsvik tapte en tvistesak mot BoligPartner Konsern i Oslo tingrett høsten 2019. Tvistesaken omhandlet rettigheter og bruk av Norhus som merkevare og merkenavn.

BoligPartner Konsern har nå sikret seg lisensgiverrettighetene fra boet og vil i ro og mak bygge opp en ny forhandlerorganisasjon for Norhus.- Vi er i gang med å reetablere og gjenoppbygge Norhus-kjeden. Vi opplever stor interesse for å bli med oss på dette og det er svært gledelig, sier konsernsjef Gunnar Wedvik i BoligPartner Konsern.

- Nye forhandlere som er på vei inn i det nye konseptet vil blant annet få tilgang til de samme tjenestene som de andre huskjedene i konsernet. Dette inkluderer komplett prosjektering, prisgaranti på komplette byggesett og tomteinvesteringer sammen med konsernet, forhandlere og andre samarbeidspartnere, avslutter Wedvik.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår