Boligpartner vant årets hytteprosjekt

 
Boligpartner vant årets hytteprosjekt
Da Boligprodusentene i år gjennomførte sin nasjonale kåring av Årets Hytteprosjekt 2021, var det Boligpartners hytte kalt «V1» som gikk av med seieren. Hytta er uten innlagt vann og strøm og er en kompakt hytte med lite miljøfotavtrykk.

Trehytta ligger vakkert til i et flott friluftsområde i Nordre Land på Innlandet, og kombinerer det tradisjonelle med det moderne.

– Dette er jo et godt gammeldags hytteområde med spredt bebyggelse, hvor vi har bygget for å berøre naturen så lite som mulig. Hytta er kledd i malmfuru og er uten strøm og vann, og med solcelleanlegg på taket. Store vinduer er plassert sånn at dagslys og sollys treffer den store vindusflata, og gjør at hytta varmes opp av sola. Det er en energisnill hytte med fokus på bruk av bærekraftig tre, sier daglig leder i BoligPartner Lillehammer, Thomas Lybeck.

De kileformete innhukene på langsidene symboliserer øksehugg inn til kjerneveden i en trestamme. Stor takhøyde i stua og store vindusflater gir en lys og luftig følelse og innvendig kledning er også holdt i naturlige farger. Hems med et areal på 30 kvadratmeter gir ekstra fleksibilitet til sove- og lagringsplass.

– Ofte blir det mye fokus på de store, kommersielle hytteprosjektene som på Hafjell og Kvitfjell. Vi tror mange vil være enige i at det er i en hytte som dette man virkelig slapper av. Og det er mange slike områder i Norge. Med denne hytta kan du virkelig få følelsen av å være i ett med naturen, sier Lybeck.

Om Boligpartner
BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter, flermannsboliger og lavblokker og har 28 års fartstid som norsk boligbygger. Selskapet har hovedkontor på Hamar, nærmere 50 salgskontorer og mer enn 500 ansatte hos egeneide kontorer og forhandlere spredt rundt i hele Norge. Boligpartner har Norges største fagmiljø for trehus og har realisert nærmere 15 500 bolig- og hyttedrømmer. Les mer på www.boligpartner.no

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår