Braun lanserer ny stavmikser

 
Braun lanserer ny stavmikser
Braun lanserer den nye stavmikseren Multiquick 9 med den innovative ActiveBlade- teknologien. Den kraftfulle teknologien sørger for å håndtere de mest utfordrende rive-, kutte- og blandeoppgavene.

Sammen med SplashControl-system sikrer denne stavmikseren et perfekt resultat og mindre rengjøring.

ActiveBlade-teknologi
Multiquick 9 er neste generasjon av stavmiksere. ActiveBladeteknolgien sørger for at du kan blande de tøffeste ingrediensene enklere enn noensinne, og gir deg to ganger finere blanding og et jevnere resultat. Hakk ingefær, mørk sjokolade eller mandler uten bekymringer. Stavmikseren er utstyrt med PowerBell Plus knivblader som er konstruert for å bevege seg vertikalt opp og ned, noe som gir perfekt kutteresultat på nøtter, harde frukter og grønnsaker. Med disse knivbladene trenger du ikke å kutte opp ingrediensene i forkant.

Kraftig motor
Den nye Multiquick 9 er utstyrt med en kraftig 1000 watts motor, og er også utstyrt med Braun Smart-speed-teknologi. Du justerer selv hvor mye kraft du trenger ved å variere trykket på knappen, det gjør at du hele tiden har full kontroll over arbeidet.

Lanserer fire ulike modeller
Braun Multiquick 9 lanseres nå i fire ulike modeller: MQ9005, MQ9037, MQ9045 og MQ9087. De ulike modellene kommer med ulikt tilbehør slik at du kan velge den modellen som passer best for ditt formål. Av utstyr kan vi nevne for eksempel 1.25 l blender/kutter, 350 ml kutter, 600 ml plastikkbeger, visp, knuttekniv og isknusingskniv. Alt av tilbehør klikkes enkelt på plass med et tastetrykk.

Selges hos de fleste elektroforhandlere over hele landet. Veil.priser fra 1.149,- avhengig av utstyrsmodellen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår