Brave Ground er årets farge for 2021

 
Brave Ground er årets farge for 2021Nordsjö Colour Futures 2021
I år har Nordsjö valgt Brave Ground, en varm og naturlig nøytral farge, til årets farge. Det er en allsidig farge som varierer i uttrykk avhengig av tid på døgnet og hvor den brukes, og som lar andre farger ta plass og skinne

Brave Ground tar oss, under disse litt usikre tider, tilbake til det naturlige og det grunnleggende. Den står på egne ben som en stabil, vakker og kraftfull farge, men kan brukes på en måte som gjør at andre farger får plass. En jordnær og mulighetenes farge, som vekker følelsen av balanse, stabilitet og potensiale, og som motiverer oss til å se fremover.

For 18. året på rad inviteres ledende designere fra hele verden til å utforske global design og livsstilstrender - for å fange nåtidens stemning i årets farge og de fire inspirerende ColourFutures 2021-palettene.

”Årets farge og fargetrendene for 2021 speiler både den store forandringen vi har sett globalt dette året og den usikkerheten vi opplever rundt omkring oss. Samtidig ser vi at det ut av denne usikkerheten oppstår positive ting som solidaritet, generøsitet og et nytt fellesskap. Dette gjenspeiles i både årets farge og i de fire palettene som på ulike måter innbyr til mot og håp om fremtiden”, sier Ann-Charlotte Linde, fargesjef i Nordsjö.

De fire ColourFutures 2021-palettene, som alle inneholder Brave Ground, fører denne naturlige fargen i veldig ulike retninger. Som svar på spesifikke behov, tillater hver og en av dem forbrukere til å selvsikkert uttrykke seg med farger og maling:

Expressive-paletten - Fremtredende røde og rosa nyanser balansert med myke nøytrale - dette er farger som kan gi liv og vitalitet til våre hjem. Vi kan skape et individuelt utrykk som gir energi, overrasker og reflekterer hvem vi virkelig er.

Trust-paletten - Jordtoner fra hele verden. Disse forente nyanser avspeiler oss alle. Varme naturlige grå- og bruntoner, farger som kompletterer hverandre og oppmuntrer til fellesskap, samarbeide og gir hjemmet en følelse av harmoni.

Timeless-paletten - Inspirerende nyanser av gult og oker, som sammen med myke naturlige toner, kan hjelpe til å skape en bakgrunn som omfavner både gammalt og nytt. Stimulerende uten å være dominerende gir de positivitet og balanse til et rom.

Earth-paletten - Gjennom å gjenspeile tonene fra havet, himmelen og marken vi går på, skaper disse nyanser en kobling til den naturlige verden rundt oss. Det er enkelt å ta inn denne omverdenen i hjemmet med naturlige farger som fungerer naturlig sammen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår