Byggmax åpner på Eidsvoll

 
Byggmax åpner på Eidsvoll
Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner ny butikk på Eidsvoll fredag 15.desember Det nye byggvarehuset har sentral beliggenhet i Myhresvingen 11 i Eidsvoll Handelspark og blir den 36 Byggmax butikken i Norge.

Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

- Vi har store forventninger til vårt nye byggvarehus på Eidsvoll. Dette er et spennende område med en betydelig boligbygging samtidig som beliggenheten er veldig gunstig. Øvre Romerike er en region i sterk vekst og vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt i hele distriktet. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier adm.dir. Benedicte Inversini i Byggmax Norge.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

Byggmax i Eidsvoll ligger i det nye Eidsvoll Handelspark og har adresse Myhresvingen 11, 2080 Eidsvoll. Den offisielle åpningen er kl.10.00 fredag 15. desember.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle