Byggmax åpner på Karmøy

 
Byggmax åpner på Karmøy
Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner ny butikk i Kopervik på Karmøy i juli i år. Det nye byggvarehuset blir det 38 i Norge og har sentral beliggenhet i Sundeveien i Kopervik.

Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet. Byggmax er nå på jakt etter å ansette 1 butikksjef og 3-5 medarbeidere i den nye butikken.

- Vi ser frem til åpningen av vårt nye Byggmax byggvarehus i Kopervik. Vi er allerede etablert i Haugesund og vi er sikre på at vi har et tilbud som vil bli godt mottatt på hele Karmøy. Vårt konsept er bygget på at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris, sier adm.dir. Benedicte Inversini i Byggmax Norge.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster på de varene de er ute etter, for deretter betale alt ved utkjørselen. Slike konsept betyr noe redusert bemanning i butikk, men dette kommer kundene til gode i form av meget lave priser.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår