Byggmax etablerer seg på Bryne

 
Byggmax etablerer seg på Bryne
Byggmax, som er et av Nordens største byggevareselskaper, åpner butikk på Bryne tirsdag 27.juni. Den nye butikken er på hele 6.900 kvadratmeter og har sentral beliggenhet på Håland. Byggmax på Bryne blir den 34 butikken i Norge.

Byggmax satser i Norge og ønsker å videreutvikle markedet ytterligere. Målsettingen er å ekspandere og gjøre Byggmax butikker tilgjengelig for publikum over hele landet.

- Vi vil at alle skal ha råd til å gjennomføre det byggeprosjektet man drømmer om, og vi tror vårt konsept med lave priser vil muliggjøre dette. Byggmax har etablert en sterk posisjon som lavprisalternativ på det norske markedet ved å tilby kvalitetsprodukter til lavpris. Vi ser nå frem til åpningen på Bryne, sier Country Manager i Byggmax Sverige & Norge Marcus Essesjö.

Byggmax selger bygningsvarer som trevirke, gulv, gips, sement, vinduer, dører og maling til både profesjonelle og hobbysnekkere. Byggmax har et enkelt selvbetjeningskonsept der kundene kjører bilen rett inn i butikken og selv laster varene direkte over i bilen. Det gjør at behovet for bemanning I butikken reduseres og kundene sparer penger. I tillegg kjøper Byggmax inn varer i store kvanta og til gunstige priser, noe som igjen kommer kundene til gode.

Byggmax presenterte for kort tid tilbake ny strategi og der man som ledd i denne strategien nå tester ut nye butikk konsepter, utvidelse av produktsortiment og økt fokus på organisk vekst. Den offisielle åpningen av den nye butikken på Bryne er kl.10.00 tirsdag 27.juni

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle