De 5 mest trendy inneplantene i 2019

 
De 5 mest trendy inneplantene i 2019
Nå lanserer Plantasjen de 5 mest trendy inneplantene for 2019.

1. Slørasparagus (Asparagus falcatus)
En plante som er i vinden og øker mer og mer i popularitet. Den er lettstelt og kan stå i vindu uten direkte sollys. Du kan også sette den ut om sommeren. Slørasparagus dyrkes for bladenes skyld, og kan få små blomster eller røde bær om våren.


2. Harefotbregne (Phlebodium aureum)
En meget lettstelt bregne med krypende jordstammer som trives i de fleste forhold, både i sol og skygge. Vil ha passe med vann.

3. Bajonettpalme (Sansevieria Trifasciata)
Bajonettpalme er en meget lettstelt plante som stammer fra ørkenmiljøer, noe som gjør at den tåler det meste. Den vokser sakte og trenger ikke mye vann da bladene samler vannet.

4. Alocasia ‘Zebrina’
Denne tøffe planten med sine sebramønstrede stilker og store, pilformede blader krever litt mer omsorg. Trives best i et lyst vindu uten direkte sollys. Den vil helst ha høy luftfuktighet, så gi gjerne hele planten en oppfriskende dusj nå og da.

5. Gummifiken (Ficus robusta)
En klassisk 70-tallsplante med store blader som vil ha mye lys og krever lite stell. Vil gjerne dusjes med jevne mellomrom. Finnes i ulike størrelser.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår