Den silkemyke kjøkkenløsningen

 
Den silkemyke kjøkkenløsningen
”Silk by DESIGNA” er en ny serie fronter med en silkemyk og matt overflate. Serien er motstandsdyktig overfor fingeravtrykk, og er helt uten PVC og ftalater. Pigmentenes UV-stabilitet og dens fargeresistente belegning sikrer at frontene bevarer sin matte farge år etter år.

Motstandsdyktig mot riper og fingeravtrykk
– Til tross for sitt silkemyke inntrykk, har Silk by DESIGNA en helt spesiell overflatestruktur som er mer motstandsdyktig mot riper og fingeravtrykk sammenlignet med andre typer overflater. I kombinasjon med sitt minimalistiske og klassiske design er denne kolleksjonen virkelig en fryd for øyet, sier designer Brigitte Kürzel i DESIGNA A/S.

Et helhetlig inntrykk og miljøvennlig løsning
Silk by DESIGNA leveres både til skapdører, skuffer og gavler til kjøkkenøy, noe som lar deg innfri din kjøkkendrøm om et helt spesielt, designriktig og gjennomført kjøkken. Du kan velge mellom push-to-openfunksjon eller ulike håndtak i stilfullt design.

Kjøkkendørene i Silk by DESIGNA kolleksjonen inneholder ingen PVC eller ftalater, og har også svært lave utslippsnivåer av VOC (volatile organic compounds). Selve dørene er laget i MDF fra bærekraftig tømmer (FSC-sertifisert).

Enkel rengjøring Bruk en ren klut godt oppvridd i mildt såpevann, tørk av med en ren og tørr klut.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår