Derfor er luftrenseren essensiell på barnerommet

 
Derfor er luftrenseren essensiell på barnerommet
På institusjoner og i offentlige bygg er det egne krav til ventilasjon. I boliger er det ikke de samme kravene, til tross for at vi tilbringer mesteparten av tiden vår hjemme. Norges astma- og allergiforbund anbefaler å sørge for at luftingen er god for best mulig trivsel hjemme. Flere og flere barn og voksne er plaget av astma, allergi og annen overfølsomhet som forårsakes av kjemikalier og andre forurensede partikler i luften.

Vi anbefaler Leitz TruSens-luftrensere for å lindre luftveisplager, i tillegg til å unngå å utvikle plager relatert til overfølsomhet. Sørger du for å ha en luftrenser i boligen din, har du allerede gjort en viktig investering i å forbedre inneklimaet.

–Vi vet fra bred vitenskapelig forskning at barn er en av de mest utsatte risikogruppene fra hverdagslige forurensninger som eksempelvis eksos fra biler. Dessverre, avhengig av hvor du bor, er disse forurensningene ikke bare utenfor hjemmet. Vi finner at et stort utvalg av forurensende stoffer også er utbredt innendørs, og kan bidra til tilstander som astma, pollenallergi eller kjæledyrallergi. Det er her en luftrenser hjelper til å fange disse forurensningene og gjøre luften du puster renere, sier administrerende direktør i Acco Brands Kjetil Brynildsen.

Barn er mer utsatt for allergier og er mer følsomme for forurensende stoffer i luften. Derfor er de i større grad avhengige av at luften som pustes inn er ren, og en luftrenser vil komme hele familien til gode. Vi ser en økende trend blant barnefamilier som ønsker å investere i en luftrenser fra Leitz TruSens for å forbedre inneklimaet. Leitz TruSens reduserer også lukt fra matlaging, kjæledyr og rengjøring.

Brynildsen påpeker viktigheten av ren luft og hvordan det øker livskvaliteten for hele familien:

–En luftrenser kan også redusere pollennivået for å lindre astma eller høysnue. Spesielt er det aktuelt når det gjelder å få en god natts søvn, sier han.

Ved å plassere luftrenseren på soverommet kan du sørge for ventilasjon gjennom natten, som kan ha en svært positiv påvirkning på søvnen. Mange pollenallergikere synes det er ubehagelig å lufte på soverommet når våren kommer. Med en luftrenser rengjøres luften samtidig som vinduet slipper kjøligere luft inn i rommet. Allergiplagene lindres mens hele familien får en god søvn.

En luftrenser plassert på et soverom om natten kan i betydelig grad hjelpe mennesker med allergisymptomer med å få en bedre natts søvn, noe som fører til generelle helsemessige fordeler forbundet med å sove de nødvendige antall timene hver natt, sier Brynildsen.

Kilder: https://www.naaf.no/fokusomrader/inneklima/Bolig/luft-og-ventilasjon/

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår