Design ditt eget bad med flotte elementer

 
Design ditt eget bad med flotte elementer
Drømmer du om et bad som er designet helt etter ditt eget hjerte? Når det gjelder innredning av bad, finnes det mange muligheter for å skape et lekkert og personlig rom som gjenspeiler deg og din stil. Les videre og få inspirasjon til hvordan du designer ditt eget bad med flotte elementer.

Badet er kanskje ikke det rommet du tenker mest over når du skal innrede hjemmet ditt. Men selv om det på mange måter et praktisk rom, gir badet gode muligheter for å være kreativ. Det er på badet du har dine daglige rutiner, og når du designer rommet, bør du derfor tenke over hvordan du kan skape en stemning av renhet og velvære. Det er nemlig alfa og omega for et bad. Heldigvis kan du ved hjelp av flotte baderomselementer skape en drøm av et bad, som du og familien får lyst til å tilbringe timevis i.

La Schmidt hjelpe deg med å designe badet ditt

Hos Schmidt finner du masse inspirasjon til badet. Alle våre baderomsløsninger kan skreddersys etter ditt hjem, dine behov og din personlige stil. Uansett om du ønsker et bad i tradisjonelt design eller et bad ut over det vanlige, står vi klare til å hjelpe deg med å designe drømmebadet ditt. Alle kombinasjonsmulighetene gjør at du har et utall alternativer å velge mellom når du skal finne elementer til badet ditt. Det gir deg gode muligheter til å designe akkurat det badet du aller helst vil ha.

Design drømmebadet – uansett størrelse

Uansett om du har et lite eller et stort bad, kan du designe det etter din personlige stil. Er plassen begrenset, kan du skape personlighet og stemning med baderomselementer som passer til små bad. Ta for eksempel en titt på Schmidts ARCOS AUSTIN i minimalistisk stil. De store uttrekksskuffene i underskapet til vasken gir optimal oppbevaringsplass i kompakte bad. Med baderomsbenkens smarte inndeling kan flere personer bruke badet samtidig uten å sjenere hverandre.

Innred badet med fine detaljer

Et bad trenger ikke være et kaldt og sterilt rom uten stemning og personlighet. Når du designer badet, har du en opplagt mulighet til å skape et rom som oser av velvære og stil. En enkel måte å gjøre dette på er å designe badet med forholdsvis enkle elementer og la pynt og nips fungere som fine detaljer. På den måten er det lett å skifte ut pyntetingene hvis du blir lei av dem, mens de stilrene baderomsmøblene beholdes.

Med Schmidts ARCOS STUCCO GREY får du et moderne bad der oppbevaringsplassen er optimert med åpne og lukkede skap og skuffer. Badet gir et lyst, lett og innbydende inntrykk og danner dermed et ideelt grunnlag for å jobbe med detaljene. Det gjør du for eksempel ved å legge til speil, håndklær, planter og lignende ting som gjør badet ditt enda finere.

Et personlig bad

Når du designer ditt eget bad, er det naturlig å skape et personlig rom som passer akkurat til deg. Du kan gjerne være litt dristig, for eksempel ved å skifte ut de tradisjonelle hvite baderomsmøblene med møbler i svart og trefarge for en rå og naturlig look. Schmidts ARCOS EDITION og ARCOS SUPERMATT har laminatbelagte fronter som fås i forskjellige farger. Laminatbenkeplaten er ekstra motstandsdyktig overfor fukt, og selv om den er slitesterk, er den silkemyk å ta på. Dermed får du et lekkert design som skiller seg ut fra mengden, uten å gå på akkord med holdbarheten.

Ved å sette sammen overflater, farger og håndtak kan du med Schmidt designe ditt eget bad med flotte elementer. Det store utvalget av farger, materialer og design gjør det lett å finne din egen stil og dermed skape et personlig bad.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår