DESIGNA lanserer baderomsfronter i linoleum

 
DESIGNA lanserer baderomsfronter i linoleum
Mange forbinder linoleum med gulvbelegg. Nå gjør DESIGNA en spennende vri ved å bruke det unike og meget slitesterke materialet på frontene i kombinasjon med massivt tre i eik.

Mykt, lekkert og slitesterkt

– Linoleum er et svært spennende materiale som vi allerede har brukt i en rekke av våre kjøkkenløsninger. Det er svært stilrent, mykt og utrolig slitesterkt. Vi føler at det tilfører baderomsinnredningen noe helt unikt, sier designer Brigitte Kürzel i DESIGNA A/S.  

DESIGNA lanserer fem ulike linoleumsfronter i fargene blå, grå, beige, grønn og antrasitt

– Dette er et formspråk som vi har valgt fordi det er både funksjonelt og designmessig elegant, sier Kürzel.

Laget av naturmaterialer

Linoleumsfrontene tilfører badet en trendy, matt finish som er myk å ta på. Det er laget nesten bare av naturmaterialer, og har en varm overflate som krever veldig lite vedlikehold. Materialet bidrar også til å dempe lyder, og er svært slitesterkt – mindre trykkmerker kan rett og slett forsvinne av seg selv.

DESIGNA har nå 20 butikker over hele Norge, der du kan møte baderomseksperter som hjelper deg fra idé til ferdig installert baderomsinnredning.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår