DESIGNA lanserer kjøkkenløsningen Silk

 
DESIGNA lanserer kjøkkenløsningen Silk
Fra januar 2019 kan danske DESIGNA tilby norske kjøkkenkunder den helt nye serien Silk by DESIGNA, med en unik overflatestruktur som gir deg et kjøkken som er både stilrent, miljøvennlig og rimelig.

Med Silk by DESIGNA utvider den danske kjøkkenprodusenten sitt sortiment med et helt nytt og unikt formspråk. DESIGNA har valgt å presentere den nye serien i tre ulike finisher – svart, grå og hvit – valgt etter nøye overveielse av hva som er trendy nå og i tiden fremover.

Silkemykt men slitesterkt
– Silk by DESIGNA er minimalistisk og klassisk dansk design som tar kjøkkenet ditt til et nytt nivå. Disse overflatene er helt spesielle på en lang rekke punkter. I motsetning til andre typer av materialer er denne mer motstandsdyktig mot riper og fingeravtrykk. Overflatestrukturen er i seg selv en fryd for øyet, og gir et silkemykt inntrykk, sier designer Brigitte Kürzel i DESIGNA A/S.

Et helhetlig inntrykk og miljøvennlig løsning
Silk by DESIGNA leveres både til skapdører, skuffer og gavler til kjøkkenøy, noe som lar deg innfri din kjøkkendrøm om et helt spesielt, designriktig og gjennomført kjøkken. Du kan velge mellom push-løsning eller ulike håndtak. For å fremheve seriens strømlinjeformede kvaliteter, anbefaler DESINGA push-løsning sammen med dette nye designet.

Kjøkkendørene i Silk by DESIGNA kolleksjonen inneholder ingen PVC eller ftalater, og har også ekstremt lave utslippsnivåer av VOC (volatile organic compounds). Selve dørene er laget i MDF fra bærekraftig tømmer (FSC-sertifisert). Den nye serien kommer også til bad.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår