DESIGNA lanserer to nye eikefronter

 
DESIGNA lanserer to nye eikefronter
Har du planer om å pusse opp kjøkkenet i nær fremtid, har du nå mange gode alternativer å velge i mellom.

Kombinasjonen av ulike materialer og overflater kan bidra til et eksklusivt uttrykk, samt sette et mer personlig preg på interiøret. DESIGNA lanserer to nye eikefronter i fargen brun og natur, og viser samtidig hvordan du kan kombinere de nye eikefrontene med andre farger og overflater.

Serien ”Nature by DESIGNA” har tidligere bestått av svart- og hvit eik, men nå utvider DESIGNA kolleksjonen med to nye kjøkkenfronter i fargene brun- og natur eiketrelamell. De nye frontene gir et lekkert og eksklusivt uttrykk til kjøkkenet.

For å gi kjøkkenet ytterlig med personlig preg, egner de nye eiketrelamellene svært godt sammen med serien ”Silk by DESIGNA”. Silk-kolleksjonen består av en serie av fronter med en ultramatt og silkemyk overflate og finnes i fargene svart, grå, grønn, blå og hvit.

Pusser opp kjøkkenet hvert 12. år
I følge Prognosesenteret pusser norske husstander opp kjøkkenet hvert 12. år, og aldersmessig er det de mellom 30-39 år som i størst grad pusser opp innvendig.

- Gjennom de siste 10-15 årene har det skjedd mange spennende endringer i både funksjonalitet og design innenfor kjøkken, som gjør at man i større grad kan skape sitt helt egne tilpassede og personlig kjøkken. Samtidig opplever vi også at det har blitt et større ønske om nettopp å være personlig i husets kanskje viktigste rom, og det er her vi som designere kan hjelpe kundene å finne sitt uttrykk, sier Brigitte Kürzel i DESIGNA A/S.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår