DESIGNA lanserer to nye eikefronter

 
DESIGNA lanserer to nye eikefronter
DESIGNA utvider kolleksjonen ”Nature by DESIGNA” og lanserer to nye eikefronter i fargene brun og natur. Tidligere har kolleksjonen bestått av fargene svart- og hvit eik.

Vi nordmenn elsker å fornye hjemme vårt. Med stadig flere valgmuligheter blir det enda enklere å sette sitt personlige preg på interiøret, samtidig vil kombinasjoner av ulike materialer og overflater bidra til å gi rommet karakter.

- Fargen lysegrønn er blant de populære fargene nå og gjør seg spesielt godt på badet hvor den kan bidra til å skape kontraster. Sammen med de brunbeisede Multi eikelamellene bidrar frontene til å gi et lekkert og eksklusivt uttrykk til baderommet, sier Brigitte Kürzel i DESIGNA A/S.

Skap en helhetlig løsning
De nye frontene fra serien ”Nature by DESIGNA” finnes både til kjøkken- og baderom, og bidrar til at du kan bruke samme design på baderom og kjøkken slik at du kan skape en fin designmessig helhet i hjemmet ditt.

- En god miks av lys og mørk innredning på baderommet er et sikkert valg. De mørke nyansene setter et elegant preg, og skaper en spennende kontrast. Den skandinaviske stilen hvor naturen er i spill med materialer i for eksempel tre, er en gjenganger i trendbildet. Materialer i tre vil være med på å myke opp rommet og skape en varm atmosfære, forteller Kürzel.

I dag vil vi oppleve velvære på badet, og vi bruker mer tid på badet enn tidligere. Her ønsker vi avkobling og ro fra en travel hverdag.

Her er 3 eksperttips når man skal pusse opp eller lage nytt bad:
- Sats på enkle, rene flater som er funksjonelt og praktisk
- Sats på kvalitet, et bad skal tåle tidens tann, både visuelt og i forhold til slitasje
- Husk renhold, et bad skal være enkelt å holde rent og pent

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår