Dette irriterer oss mest på badet

 
Dette irriterer oss mest på badet
Flekker på baderomsspeilet, tom dorull eller hår i dusjen? Dette irriterer oss mest på badet.

Et bad er ikke lenger bare et bad. Moderne norske baderom preges av komfort, velvære og luksus. Samtidig er badet trolig det rommet hvor vi blir mest utsatt for andres irriterende uvaner.

Baderomsprodusenten Villeroy & Boch Gustavsberg har kartlagt hva som irriterer nordmenn mest på badet.

– Badet blir bare viktigere for norske boligeiere. Før var det fort inn og fort ut igjen. Nå er badet et sted for kvalitetstid og velvære i en hektisk hverdag – som nordmenn gjerne bruker betydelige summer på. Men badet er også det stedet i huset som kanskje gir mest rom for irritasjon over de vi bor sammen med, sier Angelica Zwahlen, kommunikasjonssjef i Villeroy & Boch Gustavsberg.

Tørk av speilet, gutter!
Flekker på speilet er det som går folk mest på nervene. Det viser undersøkelsen som er gjennomført av YouGov på vegne av Villeroy & Boch Gustavsberg. Mer enn 1 av 3 av oss har fingermerker eller tannkremflekker på topplista over irritasjonsmomenter – og kvinner irriterer seg mer enn menn. Nesten halvparten – 41 prosent – av kvinnene lar dette gå ut over humøret.

Hår i dusjen og vasken topper også listen over irritasjonsmomenter for begge kjønn. Men selv om man skulle tro at det er jentene selv som står for håret i sluket, er det faktisk flere kvinner enn menn som lar seg irritere: 35 prosent av kvinnene mot 30 prosent av mennene. Det kan hende skjeggrester i vasken spiller inn.

Bytt ut dorullen – og legg ned toalettsetet!
Vil du unngå å sette grå hår i hodet på mannen din, bør du passe på å bytte ut dorullen når det går tom. Nesten hver tredje mann synes tom dorull er et av de største irritasjonsmomentene. Også kvinner irriterer seg over tom dorull, men ikke like mye som når toalettsetet ikke er lagt ned. Den klassiske toalettsete-problematikken er noe som går 1 av 4 kvinner på nervene.

Planlegg for bedre oppbevaring
At nordmenn har blitt bortskjemt på baderomsfronten gjenspeiles også i at dårlige oppbevaringsmuligheter på badet er noe hver femte nordmann irriterer seg over. Det er spesielt de mellom 18 - 39 år som lar seg ergrer seg mest.

– Den moderne boligeieren forventer god skapplass både til kosmetikk og velværeprodukter og til håndklær. At de over 50 irriterer seg minst over oppbevaringsmulighetene henger nok sammen med at mange har hus med større baderom. Mindre bad har naturligvis mindre skapplass, men heldigvis finnes det nå mange løsninger for dette. Vår Graphic-serie er et eksempel på baderomsinnredning som har fokus på smart lagring, sier Zwahlen.

Topp 5 irritasjonsmomenter oppsummert:
1. Flekker på speilet
2. Hår i dusjen
3. Tom dorull
4. Dårlige oppbevaringsmuligheter
5. Toalettsetet er ikke lagt ned

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår