Digitalt verktøy for tilpasning og visualisering av dusjvegger

 
Digitalt verktøy for tilpasning og visualisering av dusjvegger
Den store variasjonen av dusjmodeller med glass som kan måltilpasses samt mengder av alternativer gjør at mulighetene for å lage noe helt eget blir enorme.

Å skape og bestille en måltilpasset dusjløsning er et prosjekt som er både morsomt og vanskelig. Mange ønsker å se løsningen før man bestiller. I det nye Dusjverkstedet skaper og visualiserer kunden dusjen sin på en enkel og trygg måte – i sanntids- 3D.

- Dusjverkstedet er et begrep i dusjbransjen og et høyt verdsatt digitalt verktøy for å teste ulike mål på dusjveggene våre. I det nye Dusjverkstedet tar vi et stort skritt fram både når det gjelder teknikk og utseende. Nå kan vi tilby en løsning som bedre matcher varemerket vårt og som forenkler både for kunde og sluttkunde, sier Maria Palm, Nordic Marketing Manager på INR.

Et digitalt skritt framover for INR og baderomsbransjen
Nye Dusjverkstedet, som er laget i samarbeid med Animech og Kan Malmø, er bygget på Aniconfigurator og kombinerer en klassisk konfigurator med en spillmotor som i fotorealistisk sanntids-3D visualiserer alle INRs dusjløsninger direkte på webben. Løsningen er laget i HTML5 og fungerer på alle enheter uten plugins eller filer som må lastes ned. På baksiden håndterer konfiguratoren all logikk, data og priser for dusjløsningene, noe som gjør at hele ordreprosessen er ryddig og uproblematisk.

Bortsett fra den åpenbare kompleksiteten rundt håndtering av mål, glass og tilvalg, er det på forhandlerens side ytterligere utfordringer når det gjelder selve bestillingsprosessen. Alle valgene til sluttkunden må sendes inn til INR på en enkel og trygg måte uten at noe av informasjonen går tapt underveis. Johannes Hermansson, Head of IT & System Development på INR forklarer:

Konfiguratoren samhandler med både datasystem og websiden. Ved hjelp av en smart designet konfigureringsstreng med detaljer helt ned på komponentnivå kan vi sørge for at informasjonen vi får inn via konfiguratoren er akkurat den vi trenger – hverken mer eller mindre. For sluttkundens skyld skriver løsningen også ut all informasjon i tekstform samt gjør det mulig å lagre og linke til konfigureringen.

Det er enkelt å teste i sanntid hvordan døren åpnes. Her ser du ARC 7 Original i grått glass med beslag i polert messing.

Og mulighetene med Dusjverkstedet slutter ikke her. Med en smart arkitektur og et grensesnitt som sømløst integreres på INRs webside har man framtidssikret potensiell utvikling av både AR og VR.

-Vi jobber aktivt med å forenkle og korte ned kjøpsprosessen både for kunde og sluttkunde. Med Dusjverkstedet følger en utvikling som jeg er overbevist om vil gagne både brukere og vårt varemerke på mange måter framover – også innen alle våre produktkategorier på sikt, sier Johannes.

Test Dusjverkstedet på www.dusjverkstedet.no eller se mer på inr.no

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår