DIY – støp en stødig bokstøtte i betong

 
DIY – støp en stødig bokstøtte i betong
Finja ønsker å fortsette å inspirere dere til å bruke betong på alle mulige kreative måter, uansett størrelse på det ferdige prosjektet. Deres siste tilskudd blant alle DIY-prosjektene er en beskrivelse som steg for steg viser hvordan du setter i gang for å støpe en bokstøtte i betong.

Vi er mange som liker bøker, og en velorganisert bokhylle er et vakkert innredningsinnslag. Med en moderne, robust og praktisk bokstøtte står bøkene fint og støtt, og den passer like fint hjemme som på den felles bokhyllen på kontoret. Å støpe en bokstøtte i betong kan la seg gjøre på mange måter, og dette er kun ett eksempel for å vekke skaperlysten og formidle noen av de mulighetene som materialet har å by på.

Praktisk innkjøpsliste
For å gjøre det så enkelt som mulig for deg som vil støpe bokstøtten finner du komplett materialliste på finja.no når du velger DIY-prosjektet Stødig bokstøtte i betong. Fullstendig materialliste finner du når du legger prosjektet i handlekurven. Det samme gjør du om du henter ut PDF-vedlegget med arbeidsanvisning.

Lykke til, og ta gjerne bilder av din bokstøtte eller andre betong-kreasjoner. Send bildene til info@finja.no for å få publisert ditt ferdige prosjekt i våre digitale kanaler.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår