Drivhuset Bruka Atrium lanseres med ny monteringsvideo

 
Drivhuset Bruka Atrium lanseres med ny monteringsvideo
Grønt Fokus som er en ledende aktør innenfor salg av hagestuer, uterom og drivhus på det norske markedet lanserer nå drivhuset Bruka Atrium. Dette er et sekskantet drivhus på hele 9 kvadratmeter som er perfekt for dyrking av planter og grønnsaker samtidig som det er stort nok for å nyte middagen ute eller invitere venner til kaffe. I tillegg lanseres en monteringsvideo som steg for steg viser hvordan Bruka Atrium monteres.

Bruka Atrium er et drivhus eller paviljong med god plass for dyrking av forskjellige planter og vekster og er et elegant drivhus som består av sikkerhetsglass og har doble skyvedører som går friksjonsfritt frem og tilbake.

- Vårt nye drivhus er utviklet for å imøtekomme den økende interessen for å lage plass i hagen til dyrking og sosial omgang. Drivhuset er perfekt for dyrking av vekster og er også stort nok til å være et ekstra rom for middagen. Bare fantasien setter grenser for hva det kan brukes til. Til tross for det elegante og mangesidige designet er Bruka Atrium enkelt å montere med tydelig bruksanvisning. Vår nye monteringsvideo gir tips om hvordan man enkelt kan bygge drivhuset, sier markedskoordinator Thore Fossheim i Grønt Fokus Norge.

Bruka Atrium har doble skyvedører og tre sidevinduer som kan åpnes for ekstra ventilasjon. Drivhuset leveres med 3 mm sikkerhetsglass i sidene og med 6 mm kanal plast i taket (er i polykarbonat). Drivhuset har høye sider og gir rom for dyrking og sosial omgang.
Sidehøyde 1,82 m, mønehøyde 2,87 m og dørbredde 920 mm.
Vanlig pris med sokkel er kr.19.990


 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår