Duravit lanserer klassisk badekar i størrelse small

 
Duravit lanserer klassisk badekar i størrelse smallBadekar Cape Cod, design Philippe Starck, i ny mindre størrelse; 165 x 78 cm
Hvis man drømmer om badekar, men møter begrensninger på grunn av størrelsen på badet, kommer det nå gode nyheter.

Duravit lanserer nemlig det frittstående badekaret Cape Cod, med de plassbesparende dimensjonene 165 x 78 cm. Det betyr at Philippe Starcks Cape Cod-serie, som så dagens lys i 2015, nå også kan flytte inn på mindre baderom.
 
Cape Cod-serien kjennetegnes av perfekt harmoni mellom naturlige materialer og organiske former. Philippe Starck hentet inspirasjon til serien fra det utemmede landskapet og det krystallklare vannet i New Englands Cape Cod-region på østkysten av USA. I tillegg til badekar i flere forskjellige størrelser, inneholder Cape Cod-serien også keramiske servanter, speil med lys og elegante servantmøbler.     
      
Selv om størrelsen på Cape Cod-badekaret er blitt mindre, er både kvalitet og opplevelsen av velvære og komfort like stor. Som de større variantene i serien er det nye Cape Cod-badekaret av høy kvalitet og fremstilt i det innovative materialet DuraSolid®.
 
Badekaret har en både behagelig og myk overflate, med en sofistikert, matt fremtoning. En organisk formet nakkestøtte innlemmet i badekarets rygg, garanterer en følelse av luksuriøs avslapning når man senker seg ned i karet, lener hodet tilbake og nyter sitt bad.


Cape Cod badekar, frittstående, 165 x 78 cm, NOK 47.340 

Et annet tillegg til serien er Cape Cod-servantmøbel, med en bredde på 70 cm, som også egner seg spesielt godt til mindre bad. Med sin kombinasjon av smal, skinnende hvit bordplate i porselen med integrert vask, gulvstående ramme av krom og hylle i hvit høyglans, introduseres et helt nytt «look» på badet.
 
Servantmøbelet kan f.eks. kombineres med et av Cape Cod-seriens minimalistiske speil, som har allround LED-belysning, for å skape den perfekte prikken over i-en i rommet.
 
Cape Cod gulvstående servantmøbel, 70 x 50 x 85 cm, NOK 22.680
 
Cape Cod speil med LED-belysning, 76,6 x 110,6 cm, NOK 36.620     

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår