Duravit lanserer Luv

 
Duravit lanserer Luv
Vakre linjer og rene kanter forenes elegant i Duravits nye baderomsserie Luv designet av den danske designeren Cecilie Manz.

Luvs originale design forener nordisk renhet og tidløs eleganse, myke former får følge av skarp geometri. Valget av materialer og farger vitner om Cecilie Manz' utsøkte sans for nyanser og form. Hennes palett; som inneholder matte lakkfarger og porselen i duse farger, er utviklet spesielt for Duravit, og understreker det forfriskende ved den nye Luv-serien.

Den flotte badekaret som er fremstilt av DuraSolid A, er uten skjøter, utstråler behagelig varme og har et luksuriøst matt utseende. Karene fås som frittstående, til å stå mot en vegg eller i en hjørneversjon. Badekarene kan utstyres med diskré innebygd luftsirkulasjon, eller med et integrert lydsystem, som kan betjenes via Bluetooth.

Luv-serien kompletteres av vakre speil, ovale servanter og møbler i tre bredder og harmoniske fargekombinasjoner.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår