​Egendesignede skåler - Inspirert

 
​Egendesignede skåler - Inspirert
Alle kan designe og skulptere disse enkle og vakre skålene i betong. Materialet er ikke bare lett å arbeide med, men gir deg også store muligheter til å sette ditt eget preg på produktet. Lag for eksempel en stor skål til å ha frukt i, eller en mindre til praliner. Skålene fungerer selvsagt også utmerket som pynt, og de kan utformes som lysestaker. Lag det du har lyst til, det viktigste er at du har det moro og sitter igjen med noe du kan pynte opp med, eller en tidløs gave å gi bort.

Finja har utviklet en inspirasjonsbeskrivelse for å skulptere skåler i betong. Beskrivelsen inneholder alt du trenger å vite og anskaffe, fra ballong til ferdig produkt.

Hva inspirerer deg?

Prøv deg frem med ulike fargepigmenter i betongen, eller mal skålene. For å få en spennende struktur i overflaten kan du prøve deg frem med en heklet duk eller et rabarbrablad, som du presser mot betongen. Det er bare fantasien som setter grensene for det endelige resultatet.

– Å prøve å skape betongskåler er en fin måte for de som ønsker å bli kjent med materialet og begynne å bruke det i sitt inspirasjonsprosjekt. Det er ganske enkelt, både når det gjelder tilnærminger og tidsaspekter, sier Veronica Jensen hos Finja.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår