Eksklusiv dørserie fra Swedoor

 
Eksklusiv dørserie fra Swedoor
SUPERIOR collection fra Swedoor er en ny serie med eksklusive, håndlagede dører i høy kvalitet. Inspirert av de store epokene innenfor arkitektur er disse dørene prikken over i-en for de som har øye for detaljer, enten de restaurerer eller bygger nytt.

Med den nye dørserien SUPERIOR collection viderefører Swedoor en håndverkstradisjon med eksklusiv design, solid håndverk og kompromissløs kvalitet. Basert på klassisk møbelproduksjon velges materialene nøye ut og sorteres, bearbeides, slipes og overflatebehandles for hånd av dyktige håndverkere. For å gi det eksklusive uttrykket og møte kravene til de som ønsker å restaurere skånsomt, eller har høye krav til finish i et nybygg, produseres hver dør etter individuelle mål for å stå i stil med boligens unike stil og arkitektur. Enten det er et nytt og moderne bygg, et funkishus fra 60-tallet eller en 100 år gammel klassisk villa.

– Mange av kundene våre etterspør dører som går i samme unike og eksklusive stil som resten av interiøret deres. Ved å designe og behandle hver eneste SUPERIOR-dør for hånd, kan vi gi denne målgruppen en dør som er så langt fra masseprodusert du kan komme, sier Peter Sejling, salgsdirektør for JELD-WEN Nord-Europa.

SUPERIOR-serien finnes i fem ulike stiler, med flere valg innenfor hver stil. Inspirasjonen for hvert design eller stil er hentet fra de store epokene innenfor arkitektur. Dørene kan selvsagt komplementeres med nøye utvalgte dørlister, karmer, glass og håndtak.

– Dører er viktig for hvordan en bolig fremstår, og burde være en like gjennomtenkt del av et design som gulv og interiør. Denne serien gir mulighet til å virkelig heve inntrykket og kvaliteten på boligen, enten det er en klassisk villa eller et funkishus, sier Sejling.

1. mai 2018 blealle dørløsninger i SUPERIOR-serien sertifisert av FSC (Forest Stewardship Council) eller PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification) som arbeider for ansvarlig forvaltning av verdens skoger.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår