Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon

 
Eksklusive tregulv i klassisk designtradisjon
Nå lanseres spennende nyheter i Tarketts eksklusive tregulvkolleksjoner Noble og Heritage. Eiketre i nye vakre nyanser som danner moderne retrogulv med en fantastisk vakker overflatestruktur.

Tarketts populære og eksklusive tregulvkolleksjoner Noble og Heritage får i 2017 nye spennende tilskudd. Nå introduseres to helt nye rutemønstre med kvadrater i to størrelser, 9,5x9,5 cm og 19x19 cm. Gulvene er en hyllest til historisk håndverkstradisjon samtidig som de fanger tidsånden innen årets interiørtrender.

Inspirasjonen til Noble er hentet fra klassisk designtradisjon. Gulvet gir en spesiell karakter til rommet og skaper vakre effekter, der kvadratene legges slik at det historiske hollandske mønsteret med røtter fra 1600-tallet oppnås. Overflaten er børstet og behandlet med hardvoksolje, og kombinert med mønsteret i treet gjør dette at hver enkelt rute løftes frem.

Den varme og naturlige følelsen som bare tre kan gi, er fremhevet i Tarketts Heritage-kolleksjon, med sitt rustikke utseende der kvistene og treets variasjoner synes. Opalhvitt og duegrått er de to nye nyansene som gjør Heritage-kolleksjonen komplett. Overflaten er dypbørstet for å få frem treets struktur og årringer. For at hvert enkelt bord skal fremheves ytterligere har plankene fått en håndlaget minifas.

Alle gulv i Noble- og Heritage-kolleksjonene legges like enkelt som Tarketts øvrige tregulv, med klikksystemet 2-lock. Gulvene kan slipes ned 3–4 ganger og er tilpasset det nordiske klimaet, med store ulikheter i luftfuktighet mellom sommer og vinter.

Veiledende priser finnes i bildebanken på perpr.no. For tekniske spesifikasjoner ta kontakt med Tarkett Norge (se under). De nye kolleksjonene er tilgjengelig hos Tarketts forhandlere fra april 2017.

Noble i rutemønster med større kvadrater
De større rutene i Noble-kolleksjonen kommer i tre ulike nyanser: Noble Eik Greenwich, Noble Eik Soho og Noble Eik Broadway. Kvadratene er 19x19 cm og legges med trestavene mot hverandre slik at et dynamisk rutemønster oppstår i hver enkel bredde. Dette forsterkes av den børstede overflaten, som er behandlet med hardvoksolje.

Noble i rutemønster med mindre kvadrater
Noble Eik Manhattan og Noble Eik Chelsea består av bord på 9,5x9,5 cm. Som de øvrige modellene legges også disse i hollandsk mønster. Trestavene er nøye utvalgt, og bearbeidet med en ny, spesiell børsteteknikk og behandlet med hardvoksolje. Resultatet er et trendy retrogulv med fantastisk vakker overflatestruktur.

Heritage
Nyhetene i Heritage-kolleksjonen heter Heritage Eik Opal White og Heritage Eik Dove Grey. Treet i disse gulvene er spesielt utvalgt for sin livlighet med naturlige kvistmerker og sprekker. Overflaten er dypbørstet for å fremheve den unike karakteren i hver planke, og for at gulvets mønster skal komme tydeligere frem har trestavene fått en håndlaget minifas.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår