Ekspertene samles til Boligmesse i Fløyahallen

 
Ekspertene samles til Boligmesse i FløyahallenPå boligmessene samler publikum informasjon og inspirasjon til sine bygge- og oppussingsprosjekter. Foto: Bård Gundersen for Compass Fairs AS
Helgen 3.-5. november braker det igjen løs med Boligmesse i Fløyahallen. Ifølge prosjektleder Ronny Bjørnsen er det lenge siden messa har vært så bra som i år.

– Dette er etter min mening den beste messa vi har arrangert i Tromsø på veldig mange år, forteller prosjektleder Bjørnsen fra arrangøren Compass Fairs AS.

I år skal rundt 70 lokale og nasjonale boligeksperter stille ut, og Bjørnsen venter minst 7.000 besøkende.

– Her blir det noe for fleste, enten du skal pusse opp, bygge nytt, vil ha ny peis eller sofa, eller bare er ute etter litt inspirasjon.

Lokale utstillere
Messa vil fylles av både nasjonale og lokale utstillere. Blant de lokale finner vi blant annet nettbutikken Woroom.no, som har hatt stor suksess med salg av møbler og andre interiørvarer de siste årene.

– For første gang har vi også med oss fire store byggevarekjeder, blant annet Byggtorget som er førstegangsutstiller i år, legger prosjektlederen til.

Spennende konkurranser
Både lørdag og søndag skal Otto Robsahm, kjent fra oppussingsprogrammet «Sinnasnekker’n», holde foredrag der han deler av sin kunnskap og gir publikum gode råd for å komme i gang med sine boligprosjekter.

Han skal også kåre messens handygirl og handyman gjennom to actionfylte konkurranser spekket med spennende utfordringer. Handygirl-konkurransen går av stabelen lørdag klokka 15.00, mens mennene skal i aksjon samme tid på søndag.

Søndag klokka 16.30 trekkes en finalist som går videre i årets messekonkurranse om å vinne ett av fire Epoq kjøkken med hvitevarer fra Samsung til en verdi opptil 150.000 kroner. Like etterpå blir det ballongslipp med mulighet for å vinne flotte premier.

– Vi har også kafeteria og barnepark der barna kan kose seg mens foreldrene blir inspirert, sier Bjørnsen.

Parker ved universitetet
– Her kan besøkende parkere fredag etter klokka 17, samt hele lørdag og søndag.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle