Eksperthjelp, konkurranser og inspirasjon på Boligmesse

 
Eksperthjelp, konkurranser og inspirasjon på BoligmesseNina von Gegerfelt Nielsen ser frem til å arrangere boligmesse i helgen. - Vi er i vinden som aldri før, og har lykkes godt med konseptet vårt. Foto: Bård Gundersen
For første gang på 22 år arrangeres det Boligmesse i Kristiansand utenom ferien. Prosjektleder Nina von Gegerfelt Nielsen lover en variert messe med spennende aktiviteter.

Mens Boligmessen i Kristiansand helt siden oppstarten i 1996 har overlappet med enten vinter- eller høstferien, har arrangøren Compass Fairs AS i år valgt å legge messen til andre helgen i mars.

– Når messen nå arrangeres 9.-11. mars, åpner det dørene for både nye utstillere og nye besøkende, og vi forventer at det gir gode utslag på besøkstallene, sier prosjektleder Nina von Gegerfelt Nielsen.

Oppussingskjendiser og aktiviteter
Ifølge Nielsen vil messen i Sørlandshallen by på noe for de fleste.

– TV-personlighetene Otto Robsahm og Halvor Bakke, kjent fra henholdsvis «Sinnasnekker’n» og «Eventyrlig oppussing», kommer begge for å holde inspirerende foredrag. Otto skal også lede de uhøytidelige konkurransene handyman og handygirl, og det er alltid spennende å se hvem som løser Ottos utfordringer på best mulig måte.

Søndag blir det ballongslipp, der det skal deles ut flotte premier fra utstillerne. Like etterpå trekkes det en vinner i messekonkurransen, der en heldig person stikker av med en gavepakke fra Samsung til en verdi på 50.000 kroner. Det loddes også ut et lekehus verdt nesten 18.000 kroner, som leveres av Redskapsboden.no.

Mye utemiljø
Nielsen regner med at det totalt sett blir rundt 120 utstillere på årets messe, og flere har ifølge prosjektlederen større stands enn tidligere. Blant annet skal Bohus ha en stand på hele 300 kvadratmeter. Mange gjør også mer ut av standen sin enn de har gjort før.

Fordi messen arrangeres noe senere på året enn tidligere, er tilbudet innen utemiljø spesielt godt i år.

– På årets messe kan du finne alt fra vinterhager til solskjerming, flaggstenger, badebasseng, gressklippere og griller. Her er det med andre ord gode muligheter for å gjøre fantastiske kupp og sanke mange smarte tips i forkant av vår- og sommersesongen, sier Nielsen.

Eksperthjelp
Ellers blir det et svært godt tilbud innen kjøkken.

– I år har vi utstillere som dekker alle kategorier, enten du vil ha et helt nytt kjøkken, skreddersydde kjøkkenløsninger, snekkerverkstedløsninger eller ønsker å pusse opp ditt gamle kjøkken.

Utover det blir det mulig å snakke med eksperter på både smarthusløsninger, inneklima, vinduer og piper, for å nevne noe.

– Et besøk til Boligmessen er en gylden mulighet for å snakke med eksperter på de fleste områder innen hus og hjem. Agder Takstsenter og Agder Boligkonsult kommer også, og de bistår gjerne de som har spørsmål om boligen sin, avslutter Nielsen.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår