En fargerik fasade

 
En fargerik fasade
Uansett om du bygger nytt eller rehabiliterer en fasade er det viktig med riktig overflatebehandling som er tilpasset underlaget. Mapei har et bredt utvalg produkter som leveres i et stort antall farger, slik at både kvalitet og estetikk ivaretas.

- Om et prosjekt krever et godt dokumentert silikat, silikon eller akrylprodukt skal vi strekke oss langt for å finne den fargen du er på jakt etter. Vi har samlet 1002 farger i Master Collection som er en fargevifte med våre egne farger satt i system, forteller produktsjef Ronny Bothner. Fargeviften kan bestilles via din salgskontakt i Mapei.

Det spiller ingen rolle om du skal overflatebehandle en pusset overflate eller en betongkonstruksjon. Mapei har produktet og fargeutvalget.

- Avhengig av underlaget leverer vi blant annet Silancolor, Silexcolor, Elastocolor og Colorite Performance. Våre forhandlere har god kunnskap om fasademaling, og det er utplassert fargemaskiner i landets største byer som fargesetter alle våre overflateprodukter for fasader, poengterer Bothner.

 

 
 
 

Recent News

 

Design og trender

Vis alle

  

Leverandørguide

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår